2 politisti si un jandarm au facut cheta pentru o batrana care nu avea bani de medicamente

Doi politisti si un jandarm din Bucuresti au facut o fapta buna dupa ce au gasit o femeie in varsta la o farmacie, care nu mai avea bani de medicamente.

Povestea lor a fost spusa pe Facebook de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, care mentioneaza ca cei 3 barbati au contribuit fiecare cu bani pentru a strange suma necesara.

Apoi, cei 2 politisti impreuna cu jandarmul au condus-o pe femeia in varsta pana ”in fata usii”.

In doar 3 ore de la postarea pe Facebook a acestei intamplari, mesajul a adunat aproape 300 de distribuiri si circa 2000 de aprecieri.

”A scris incet, de mana, declaratia si a plecat spre farmacie. I s-au terminat medicamentele, dar trebuie sa continue tratamentul. Abia a ajuns la farmacie si a simtit ca o lasa puterile.

S-a sprijinit de zid sa isi traga rasuflarea. Atunci au aparut langa ea doi politisti si un jandarm.

In cuvinte putine le-a spus nevoia si sprijinita de oamenii in uniforma a intrat sa-si cumpere tabletele necesare. Banii putini insa nu ajungeau pentru o cutie. S-au cautat toti in buzunare

si din cheta ad-hoc s-a acoperit reteta. Si pentru ca prima misiune a fost indeplinita, au trecut la urmatoarea. Doamna a ajuns acasa, in siguranta, condusa pana in fata usii.

Va multumim. Va multumim in numele tuturor parintilor si bunicilor care au nevoie de sprijin si ajutor.” scrie fabricatinromania

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *