6 cazuri noi de coronavirus în România. Numărul pacienților a crescut la 59

Au mai fost confirmate alte 6 cazuri noi de coronavirus în țara noastră. Până acum, doar astăzi au fost confirmate 10 cazuri, ajungându-se la 59. 

La doar câteva minute de la confirmarea celui de-al 51-lea caz, acum al 52-lea se confirmă.  O femeie de 33 de ani ce lucrează în Italia. 

Cazurile de coronavirus au ajuns la 52 în urmă cu puțin timp. O femeie de 33 de ani ce lucrează în italia a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Aceasta s-a întors pe 10 martie în România. 

Un tânăr de 21 de ani, șofer pe tir, este al 51-lea pacient infectat de virusul din China. Băiatul a călătorit recent în Italia.

Un alt caz de coronavirus a fost confirmat în această seară. Astfel, s-a ajuns la bilanțul de 50 de pacienți infectați.

O femeie de 54 de ani este pacientul 50 infectat de coronavirus. Acesta este din județul Neamț și a fost internată la Spitalul din Roman pe data de 11 martie prezentând tuse, febră și larigită. Femaia s-a întors din Italia pe 1 martie dintr-o zonă neafectată. 

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat în România, în urmă cu doar câteva minute. S-a ajuns la 49 de pacienți infectați.

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat în România în urmă cu puțin timp. Este vorba despre o femeie de 45 de ani ce a venit recent din Italia, potrivit Digi24. Aceasta se află în carantină în Arad. Bilanțul ajunge astfel de 49 de pacienți infectați.

Tot astăzi a mai depistat pozitiv încă un pacient. O tânără de 20 de ani, din Capitală. Aceasta ar fu avut contact direct cu un prieten al șoferului fostului ofițer MAI, în vârstă de 60 de ani, internat la Spitalul „Dimitrie Gerota”. 

Zeci de mii de cazuri de infectare, până în prezent

Coronavirusul  a făcut până în acest momente foarte multe victime: 4.000 de persoane și-au pierdut viața din cauza acestui virus. COVID-19 s-a răspândit în 107 țări și a făcut nu mai puțin de 120.000 de victime confirmate. 

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *