A murit Andrei Ivan, copilul de 14 ani bătut pe stradă, în Mangalia

Andrei Ivan, copilul de 14 ani bătut crunt pe stradă de un adolescent, la începutul lunii februarie, s-a stins din viață pe patul de spital al Spitalului Județean de Urgență Constanța.

Joi, 12 martie, în ciuda eforturilor medicilor, inima lui Andrei Ivan a încetat să mai bată. Copilul s-a stins din viață la mai bine de o luna de când a fost bătut cu bestialitate pe stradă, în Mangalia, de un adolescent. 

Copilul a fost lovit puternic în cap de un adolescent de 15 ani, în urma unui conflict izbucnit pe Facebook, din cauza unei fete. 

Ce i-a spus tatălui, înainte să fie bătut 

Cu o seară înainte, băiatul i-a spus tatălui sau că este ameninţat. Petrișor Ivan l-a întrebat dacă îl cunoaște, iar copilul i-a spus „Ştiu că este în clasa a IX-a la Liceul Economic“, conform Adevărul.

Nimeni nu bănuia ce avea să se întâmple! După ce a fost bătut crunt, Andrei Ivan a fost dus la spitalul din Mangalia şi apoi transferat la Constanţa. 

Daniel Marian S., agresorul, este arestat. Când se afla în arest la domiciliu, adolescentul a postat un mesaj revoltător pe reţelele sociale.

„Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tată că al meu e la poliţei Va pwp pe toţi“, scria agresorul pe pagina de Facebook. 

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *