A murit Andrei Ivan, copilul de 14 ani bătut pe stradă, în Mangalia

Andrei Ivan, copilul de 14 ani bătut crunt pe stradă de un adolescent, la începutul lunii februarie, s-a stins din viață pe patul de spital al Spitalului Județean de Urgență Constanța.

Joi, 12 martie, în ciuda eforturilor medicilor, inima lui Andrei Ivan a încetat să mai bată. Copilul s-a stins din viață la mai bine de o luna de când a fost bătut cu bestialitate pe stradă, în Mangalia, de un adolescent. 

Copilul a fost lovit puternic în cap de un adolescent de 15 ani, în urma unui conflict izbucnit pe Facebook, din cauza unei fete. 

Ce i-a spus tatălui, înainte să fie bătut 

Cu o seară înainte, băiatul i-a spus tatălui sau că este ameninţat. Petrișor Ivan l-a întrebat dacă îl cunoaște, iar copilul i-a spus „Ştiu că este în clasa a IX-a la Liceul Economic“, conform Adevărul.

Nimeni nu bănuia ce avea să se întâmple! După ce a fost bătut crunt, Andrei Ivan a fost dus la spitalul din Mangalia şi apoi transferat la Constanţa. 

Daniel Marian S., agresorul, este arestat. Când se afla în arest la domiciliu, adolescentul a postat un mesaj revoltător pe reţelele sociale.

„Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tată că al meu e la poliţei Va pwp pe toţi“, scria agresorul pe pagina de Facebook. 

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *