A murit Andrei Nedelea, tânărul actor care s-a luptat cu o infecție la plămâni

Doliu în lumea teatrului! Actorul Andrei Nedelea s-a stins din viață la 26 de ani, după o luptă grea cu boala!

Durere fără margini pentru familia și colegii lui Andrei Nedelea. Actorul s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 26 de ani, după ce a pierdut lupta cu boala. A murit din cauza mai multor complicații apărute în urma unui transplant renal, mai exact o infecție la plămâni.

Drum lin, Andrei minunat! Noi te vom visa frumos”De proveniență din Pitești, Andrei era internat la spitalul Fundeni din București, locul în care s-a stins din viață. Colegii de breaslă, familia, dar și cei apropiați sunt distruși de pierderea suferită. Anunțul a fost făcut de către actrița Ada Dumitru, pe contul de Facebook.

”Nu am cuvinte… uitați mesajul de mai jos, să ne uităm spre cer și să îi zâmbim. De acum avem un înger..Din păcate starea lui Andrei Nedelea s-a agravat foarte mult de vineri…Știu că acest covid 19 este atât de acaparant în perioada asta dar avem frați care se luptă între viață și moarte din probleme mult mai grave… și nu trebuie să îi uităm!”, a scris ea.

De asemenea, reprezentanții Teatrului Naţional din Craiova au anunţat moartea tânărului actor, care a bucurat sute de oameni cu diferitele personaje interpretate. Nume mari din teatrul românesc, precum Oana Pellea, regretă trecerea în neființă a lui Andrei Nedelea!

„Cu imensă tristețe anunțăm plecarea dintre noi a tânărului actor Andrei Nedelea, absolvent al Facultății de Litere, Specializarea Teatru din cadrul Universității din Craiova, colaborator al Teatrului Național „Marin Sorescu” la producția Iulius Caesar, regia Peter Schneider. La capătul unei lungi perioade de suferință, Andrei a pierdut propria lupta însă, pentru noi, el a reușit mereu să aducă bucurie, energie pozitivă și optimism. Drum lin, Andrei minunat! Noi te vom visa frumos”, se arată în mesajul transmis de Teatrul Național din Craiova.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.