A murit Cătălina Isopescu! Era fiica fostului prezentator TV Emanuel Isopescu

Doliu în familia fostului prezentator TV Emanuel Isopescu. Fiica lui, Cătălina s-a stins din viață joi seară, la vârsta de 49 de ani. Vestea tristă a fost făcută publică de către iubitul acesteia, dar și de către jurnalista Roxana Voloșeniuc.

Cătălina Isopescu s-a stins la 49 de ani

Cătălina Isopescu a murit în această seară, la vârsta de 49 de ani. Iubitul ei, Oltin Hurezeanu a făcut anunțul tragic, la fel și fosta colegă de breaslă a Cătălinei, Roxana Voloșeniuc.

Cauza decesului jurnalistei nu este cunoscută. În mediul online au început să curgă mesajele de condoleanțe pentru această pierdere.

Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri, a scris jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu.

Fiica lui Emanuel Isopescu activa în lumea modei, ea fiind cea care a organizat, de-a lungul timpului, numeroase concursuri de modă în toată țara. A colaborat cu mari case de modă, de nivel internațional, dar în ultimii ani de viață se retrăsese din lumea modei și era acționar la o companie care oferă servicii de publicitate.

Admin