A murit Chef Adrian Pop. Celebrul bucătar s-ar fi lovit la cap la o petrecere

Chef Adrian Pop s-a stins la spital unde ajunsese în comă de la o petrecere. Cunoscutul bucătar clujean a murit marți seara, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat la acea petrecere. Bărbatul a ajuns la spital lovit la cap, în stare de inconștiență.

A murit clujeanul chef Adrian Pop

Adrian Pop a fost un bucătar renumit din Cluj, și toți cei care îl știau sunt în stare de șoc. Nimeni nu știe și nu înțelege ce i s-a putut întâmpla. El a ajuns la spital în stare de inconștiență, având o lovitură în zona capului. Din păcate marți seara a murit.

Anterior bucătarul în vârstă de 51 de ani a participat la o petrecere din localitatea Apahida, unde polițistul din comună își serba ziua de naștere împreună cu câțiva colegi. Cei prezenți au pus la cale un meci de skanderbeg pe care l-ar fi câștigat chef Adrian Pop, după care bucătarul ar fi ieșit afară cu unul dintre din invitați.

La un moment dat, acesta din urmă, s-ar fi întors în restaurant să-i anunțe pe ceilalți că Adrian Pop s-a lovit la cap și este întins pe jos. Așa a ajuns bucătarul la spital. Medicii au stabilit că acesta a suferit un traumatism puternic, care nu putea fi operat. Chef Adrian Pop s-a stins pe patul de spital.

IPJ Cluj a deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat în acea seară cu Adrian Pop.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, sub coordonarea procurorului de caz. În vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădire, a declarat IPJ Cluj.

Administratorul localului și opt invitați au fost sancționați cu 3.500 de lei. Cei care anchetează cazul au deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală. În același timp, poliţiştii care au participat la petrecere sunt cercetaţi de superiori.

Adrian Pop era unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țara noastră, fiind și imaginea unui lanț de supermarket-uri. Își făcuse un nume în branșă și era foarte respectat.

Chef Florin Dumitrescu, mesaj pentru comunitatea bucătarilor

Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina lui de Instagram un mesaj adresa bucătarilor din România, pentru a-l sprijini pe Adrian Pop.

Comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate şi nu va fi muşamalizată. Vinovaţii vor fi traşi la răspundere pentru faptele lor, se arată în mesajul postat de chef Dumitrescu.

Din păcate, familia lui Adrian Pop se pregătește acum pentru înmormântarea bărbatului de doar 51 de ani.

Admin