A murit Nelu Bălășoiu. Artistul era infectat cu coronavirus

Nelu Bălășoiu a murit. Cunoscutul interpret de muzică populară era infectat cu coronavirus, iar în ultimele zile era internat în stare gravă la Spitalul din Suceava

A murit Nelu Bălășoiu. Artistul era infectat cu coronavirus

Artist cunoscut în muzica populară din România, Nelu Bălășoiu a murit în dimineața zilei de marți, 21 aprilie, anunţă România TV.

În urmă cu câteva zile, Nelu Bălăşoiu a fost confirmat cu Covid-19 şi la scurt timp după confirmarea cruntului diagnostic, interpretul de muzică populară a suferit un atac vascular cerebral.

A fost internat în comă la spitalul din Suceava, iar medicii erau rezervaţi în privinţa stării sale de sănătate.

”Acum câteva minute m-a anunțat fiul său. A fost colegul meu de cameră și am împărtășit multe momente minute în carieră. Vom pierde o mare valoare a folclorului românesc.

Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace. A mai avut și alte probleme în ultimii ani”, a spus Gheorghe Turda, la sursa citată.

Informația privind starea de sănătate a lui Nelu Bălăşoiu (71 de ani) a fost făcut de Ionuț, unul dintre fiii solistului, printr-un mesaj postat pe Facebook.

“Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv.

Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit”, a scris Ionuţ Bălăşoiu în Vinerea Mare.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.