Abia ieșită din izolare, Andra este pusă pe fapte mari! Cântăreața le-a împărtășit vestea fanilor. „Urați-mi noroc!”

Chiar dacă nu a trecut multă vreme de când a ieșit din izolare, Andra nu vrea să piardă deloc timpul!

Artista le-a dezvăluit admiratorilor că are planuri mărețe, împărtășindu-le totodată și un anunț surprinzător!

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Astfel, nu este de mirare că artista se laudă cu mii de fani pe rețelele de socializare, mediu în care îi urmăresc fiecare activitate, de zi cu zi.

Așadar, chiar dacă din cauza pandemiei cântăreața nu mai poate fi fizic alături de admiratorii săi, Andra nu îi neglijează nicio clipă și se folosește de spațiul virtual pentru a le povesti tot ceea ce face.

De curând, Andra le-a dat fanilor o veste surprinzătoare. Deși are un fizic perfect, demn de invidiat, mai ales că este mamă, cântăreața le-a mărturisit fanilor că dorește să se pună serios pe slăbit.

Vedeta le-a transmis acestora că pentru ca rezultatele să fie vizibile va urma o dietă bazată pe mâncare sănătoasă și că va combina alimentația cu mișcarea, apucându-se deja de sport. În același timp, cântăreața a promis că-și va ține admiratorii la curent cu tot acest proces, rugându-i să-i ureze succes.

„După o perioadă în care am stat mult în casă și am gătit de toate și așa, m-am hotărât să țin o dietă cu mâncare sănătăoasă, să slăbesc sănătos. M-am apucat și de sport, așa că o să vă țin la curent cu ce se întâmplă. Urați-mi noroc!” a spus Andra la un InstaStory. scrie spynews.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.