Acces Direct. Moment fără precedent în familia Stegaru. Veronica și-a făcut bagajele și a plecat de lângă Viorel

După ce a crezut că are coronavirus, Ruby și-a luat măsuri de precauție! Ce a ales să facă artista imediat după primirea rezultatului.

Între Veronica și Viorel Stegaru nu pare nu să mai fie nicio cale de împăcare, și vă spunem asta deoarece în urmă cu o seară Vulpița și-a făcut bagajele cu ochii în lacrimi și a plecat din apartamentul în care locuia cu soțul său. 

Veronica și Viorel Stegaru au venit la Acces Direct în urmă cu 4 luni de zile, însă cazul pentru care au ajuns în platou deja a fost dat uitării, iar acum între ei nu pare să mai fie niciun sentiment, cel puțin asta spune Veronica atunci când este întrebată dacă dorește să-și contiue relația și căsnicia cu soțul său.

După ce de nenumărate ori, în ultimele zile, a ținut să precizeze că ea va divorța de Viorel, deoarece nu mai poate să treacă peste, iată că aceasta se ține de cuvânt, iar în urmă cu o seară Vulpița și-a făcut bagajul cu ochii în lacrimi și a plecat din apartamentul în care locuia cu acesta. 

Nu știm încă unde a dormit Veronica peste noapte și cum a reușit să se descurce singură prin București fără ajutorul soțului, însă o să aflați în ediția de astăzi a emisiunii Acces Direct de la Antena 1, acolo unde în fiecare zi se dezbate subiectul legat de personajele care au devenit virale în urma cazului din Ianuarie. scrie spynews.ro

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *