Acces Direct. Poliția a intervenit de urgență. Atacatoarea Mirelei Vaida a fost reținută

Poliția a intervenit de urgență, după ce Mirela Vaida a fost atacată de o femeie dezbrăcată. Atacatoarea care a aruncat cu un bolovan spre prezentatoare a fost reținută de oamenii legii

Mirela Vaida încearcă să își revină, după ce o femeie goală-pușcă a intrat în platoul Acces Direct și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoare. Aceasta a mărturisit ulterior că este de mai multe luni amenințată pe rețelele sociale de către o femeie pe nume Magdalena Șerban, cunoscută pentru crima cu sânge rece săvârșită la metrou, din urmă cu mai mulți ani.

Mirela Vaida, amenințată de Magdalena Șerban

Magdalena Șerban se află acum în pușcărie, însă se pare că are acces la internet astfel încât să îi trimită mesaje de amenințare cu moartea Mirelei Vaida, care a mărturisit, la scurt timp după ce a depășit pericolul, că se teme pentru viața ei.

Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune, că din cauza mea e în pușcărie, mi-a zis că ”după 16 ani o să ies și o să te omor”, a declarat în lacrimi Mirela Viada, la scurt timp după atac.

Mirela Vaida a mai declarat că se află și acum sub șoc, totul fiind asemănător unei tentative de omor, motiv pentru care va depune și o plângere pe numele femeii care a atentat la viața ei.

„Nu știm cine este doamna, a intrat dezbrăcată. Nu am depus o plângere, dar ar fi bine să fac”, a mai spus Mirela Vaida, cu vocea tremurândă.

Admin