Accident feroviar cumplit în Prahova. Un polițist de 42 de ani și-a pierdut viața, iar alte 3 persoane au suferit traumatisme grave

Un grav accident feroviar a avut loc, sâmbătă după-amiază, în Prahova. Mașina de poliție în care se aflau doi polițiști și doi jandarmi a fost lovită de un tren, iar unul dintre agenții și-a pierdut viața

Un accident feroviar grav s-a petrecut în această după-amiază în Prahova. O mașină de poliție în care se aflau doi polițiști și doi jandarmi a fost lovită puternic de către tren. 

La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje care să acorde primul ajutor, dar și două echipaje de descarcerare, potrivit ISU Prahova deoarece toți cei 4 rămăseseră între fiarele controsionate ale automobililui. 

Din păcate, unul dintre polițiști, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut viața în urma impactului violent, iar cei trei care se aflau în același autoturism au fost transportați de urgență la spital cu mai multe traumatisme. 

O altă persoană și-a pierdut viața după ce a rămas încarcerată în Constanța. Accidentul cumplit a avut loc în intersecția dintre străzile Baba Novac și Frunzelor, din Constanța.

Accidentul s-a produs între două autoturisme, iar din informațiile oferite de observatornews.ro, pentru un șofer nu au mai existat șanse de supraviețuire.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *