Accident mortal în Teleorman. Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic

Un accident mortal a avut loc sâmbătă dimineața, 16 mai, în jurul orei 05:30, în comuna Moșteni, județul Teleorman. 

Un tânâr în vârstă de 26 de ani și-a pierdut viață în această dimineață, în urma unui tragic accident rutier, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului. 

În urma unui apel la 112, la fața locului au ajuns la urgență și salvatorii de la Videle, inclusiv un echipaj al descarcerării.

Impactul a fost atât de puternic, încât din mașina în care se afla tânărul nu a mai rămas decât un morman de fiare, iar pompierilor le-a luat minute bune pentru a putea scoate trupul șoferului dintre acestea. 

Victima a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii în stop cardiorespirator și în ciuda manevrelor de resusictare la care a fost supus tânărul, medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia. 

Din primele informații, autoritățile spun că băiatul era singur în mașină, întorcându-se de la serviu, din Capitală. Din motive încă necunoscute, la un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit cu mașina direct în stâlpul de beton de pe marginea drumului. 

Acum polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea. 

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.