Accident tragic în Prahova! Un lăutar s-a stins din viață în timp ce făcea un live pe Facebook. Mașina, lovită de tren

Un tragic accident a avut loc în județul Prahova. Un bărbat a murit în timp ce făcea un live pe Facebook.

Accident tragic în județul Prahova! Inconștiența l-a omorât pe un lăutar, care făcea un live pe Facebook și ascultă muzică la volum tare în mașină. Autoturismul era condus de soția acestuia, iar un moment de neatenție a fost fatal.

Accident tragic în Prahova

Accidentul tragic a avut loc ieri, 15 august, în Prahova, în timp ce un lăutar era împreună cu soția lui în mașină. La volanul mașinii se afla iubita lui, în vârstă de 24 de ani, iar din cauza neatenției mașina a fost lovită de un tren privat. În momentul în care aceștia au ajuns cu autoturismul la trecere de nivel de calea ferată, femeia nu s-a asigurat și a fost lovită de un tren care venea pe ruta respectivă. 

La fața locului s-au deplasat polițiști și medici care au încercat să scoată victimele din resturile autoturismului avariat. 

În urma impactului cu trenul, tânăra, de 24 de ani, a fost rănită grav și a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Din păcate, a doua victimă implicată în acest tragic accident, adică bărbatul de meserie lăutar, în vârstă de 29 de ani, s-a stins din viață, conform observatorulph.ro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *