Actrița Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte! ”Puteai să faci un atac, tu nu ştii ce tensiune ai avut”

Celebra actriță Rodica Popescu Bitănescu a fost la un pas de moarte! În cadrul unei emisiuni de televiziune, artista în vârstă de 81 de ani a povestit prin ce situația a trecut acum mulți ani de zile.

Chiar ea a afirmat că toți colegii de la teatru ”veneau și mă păzeau, că și-au dat seama că pot să mor”.

Actrița, care a venit la emisiunea de la Antena Stars de acum doi ani, a făcut mărturisiri incredibile alături de soțul ei, Mircea Bitănescu, alături de care e căsătorită de peste 40 de ani.

Potrivit Fanatik, actrița Rodica Popescu Bitănescu a relatat o situație de care foarte multe persoane se pot izbi, și anume excesul de cafea. Iar actrița nu a băut doar două sau trei cafele, ci a băut nu mai puțin de nouă! Ea se afla într-o deplasare la Zimnicea, cu teatrul. Atunci actrița Rodica a mers la o colegă unde a băut un nes rece, fiind vară. Apoi a mers la alta și a primit altă cafea. Și tot așa, până când actrița a reușit să bea…9 cafele!

Actrița Rodica Popescu Bitănescu a fost la un pas să moară! A băut 9 cafele, una după alta
„Eram într-o deplasare cu teatrul la Zimnicea şi m-am dus la o colegă într-o cameră de hotel şi m-a tratat cu un nes rece. L-am băut, că era cald vara. Am mers la alta, mi-a dat şi ea o cană de cafea, atâta mare, am băut-o şi pe aia, eu fiind ageamie la cafele.

Mă duc la cealaltă după un timp, mă tratează iar cu o cafea mai rece şi am băut cam cum ar fi vreo nouă cafele naturale, în aproximativ trei sferturi de oră.

După care am plecat la teatru şi aveam nişte nervi, eu care sunt un om civilizat aşa, aveam nişte draci în mine, nu ştiu de unde. Aveam matineu şi mă enervau toţi, îmi venea să mă iau de cineva, după aia, seara, nervii crescuseră rău”, a rememorat Rodica Popescu Bitănescu.

„Plecăm toţi să mâncăm, dar eu aş fi plecat la hotel. «Nu, nu, stai la masa, Rodica!» Şi face prostia să mă invite unul la dans, un coleg. Şi era vals. Şi când m-a învârtit de două ori, sigur că eu făcusem o tensiune îngrozitor de mare. Eu nu mi-am dat seama de aia aveam nervii aia. Şi când m-a învârtit, am zis:

«Vreau să plec la hotel, că am nişte nervi…» Şi m-am dus la hotel şi m-am întins. Şi, cum stăteam pe pat, îmi sărea când o mână, când un picior. Şi atunci eu am vrut să aţipesc. Era trei noaptea, veneau pe rând toţi şi mă păzeau, că şi-au dat seama că pot să mor.

Toţi ziceau: «Tensiune mare. Şi, la un moment dat, aţipesc. Şi vine o tâmpită de actriţă: «Ce faci, mamă, dormi?!» Mă, când m-a întrebat, am vrut să o omor, pentru că m-a trezit din somnul ăla… Şi mi-a spus lumea după aia: «Rodica, dar puteai să faci un atac, tu nu ştii ce tensiune ai avut!»”, a mai povestit îndrăgita actriță.

Actrița nu a avut niciodată copii
Ajunsă la vârsta onorabilă de 81 de ani, actrița Rodica Popescu Bitănescu totuși nu a făcut copii. Chiar dacă au o căsnicie de peste 40 de ani, ea și partenerul ei nu au făcut copii.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *