Adelina Gîndu a pierdut lupta cu viața după o lungă luptă cu leucemia. Râuri de lacrimi la căpătâiul fetei

Adelina Gîndu a suferit crunt din cauza leucemiei, boală cu care a fost diagnosticată în urmă cu doi ani. Tânăra a suferit o operație de transplant de celule stem de la mama ei și totul părea ca revine la normal, dar boala a recidivat mult mai agresiv.

Adelina Gîndu a plecat la cele sfinte lăsând o suferință enormă în urma eiAdelina Gîndu se afla la tratament în Franța, când organismul ei a cedat. Sora ei a fost cea care a dat trista veste prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Îți mulțumesc că mi-ai făcut copilăria mai frumoasă, îți mulțumesc că m-ai iubit, că m-ai adus cu picioarele pe Pământ de fiecare dată când am luat-o razna. Îți mulțumesc că m-ai învățat să fiu un om mai bun! Te-ai stins sub privirile noastre neputincioase. Iartă-ne că n-am putut face nimic pentru tine. Drum lin spre Ceruri, iubita mea surioară! Te iubesc!”, a fost mesajul postat de sora Adelinei.

Oamenii din Vaslui care știau de cazul ei sunt șocați de veste și o plâng pe tânără. Mesajele triste au năpădit rețelele de socializare.

Sincere condoleante!!Si familiei multa putere sa puteti trece peste aceasta durere imensa deși e fffff greu!”, „Multa putere Dia sa treci peste aceasta mare durere stiu ca niciodată nu poti trece dar Ade va fi mereu langa tine de acolo de sus 🙁 Odihnestete in pace sufletul nostru drag”, „Un suflet bun si minunat a plecat in ceruri mult prea devreme lăsând în urmă o durere infinita, condoleate familiei si putere,Dumnezeu sa te odihnească în pace Adelina!”.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *