Adriana Bahmuțeanu, atacată de un bărbat în farmacie: ”Dacă mă omora sau îmi scotea un ochi plătea cineva?!

După ce Mirela Vaida a fost atacată de o femeie în timpul emisiunii ”Acces Direct”, Adriana Bahmuțeanu face dezvăluiri șocante.

Celebra jurnalistă, agresată de un bărbat într-o farmacie. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a povestit incidentul cu care s-a confruntat.

După tentativa de omor a Mirelei Vaida, Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că a fost atacată de un bărbat în farmacie.

Vestea conform căreia Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie continuă să fie un șoc pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca viața prezentoarei TV să fie pusă în pericol chiar în timpul filmărilor de la ”Acces Direct”. Acum, noi dezvăluiri șocante ies la iveală în ceea ce o privește pe Adriana Bahmuțeanu, de această dată. Celebra jurnalistă a declarat la ”ShowBlitz”, de la Antena 3, că a fost atacată de un bărbat în farmacie.

Adriana Bahmuțeanu, atacată de un bărbat în farmacie

Cu toate că evenimentul nefericit a avut loc în urmă cu mai mulți ani, Adriana Bahmuțeanu susține că s-a temut o lungă perioadă de timp pentru viața ei. Mai mult decât atât, vedeta a ținut să precizeze că majoritatea persoanelor publice sunt în pericol și că de multe ori nu se pot apăra. Cât despre incidentul prin care a trecut ea, fosta soție a lui Silviu Prigoană a mărturisit că bărbatul a reușit să fugă, fiind imobilizat în cele din urmă de doi pensionari.

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit momentul în contextul în care Mirela Vaida a fost victima unei tentative de omor, ieri, în platoul emisiunii ”Acces Direct”.

”Din păcate aceasta este situația în România (…) Sunt pericol public (…) Îmi pare extrem de rău pentru ce I s-a întâmplat Mirelei Vaida, dar gândiți-vă că ținta lor, ei se uită la televizor și își pun tagetul pe câte o vedetă TV sau pe câte un artist. Ținta lor sunt persoanele publice. Noi, persoanele publice, cum ne putem apăra?! (…) Și pe mine m-a atacat un nebun într-o farmacie, acum câțiva ani. Nu s-a întâmplat absolut nimic! A reușit să fugă, l-au imoblizat doi pensionari. Dacă mă omora sau îmi scotea un ochi plătea cineva?”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la ”ShowBlitz”.

Admin