Alertă meteo! Temperaturile scad, apar ninsorile

Meteorologii ANM anunță că temperaturile scad drastic și pot apărea în unele zone poile, ninsorile și lapovița.

Alertă meteo! Temperaturile scad, apar ninsorile

În intervalul 14 martie, ora 18 – 16 martie, ora 10 vor fi prezente itnensificări ale vântului, vremea se va răci accentuat și vor apărea precipitații mixte, potrivit meteorologilor ANM.

În intervalul menționat vântul va avea intensificări temporare la munte, în sudul Moldovei și al Banatului, în Dobrogea, Muntenia și în cea mai mare parte a Olteniei, cu viteze la rafală de 50 -70 km/h.

În noaptea de sâmbătă spre duminică (14/15 martie) și în prima parte a zilei de duminică, aria precipitațiilor va cuprinde regiunile sudice și sud-vestice. Vor fi ploi, care se vor transforma local în lapoviță și ninsoare.

Cantităţile de apă vor depăşi, izolat, 10 – 15 l/mp. Valorile termice vor fi în scădere accentuată, iar vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit la această dată.

În noaptea de duminică spre luni (15/16 martie) se vor înregistra temperaturi predominant negative şi se va produce brumă, iar în estul Transilvaniei minimele vor coborî sub limita gerului.

Vremea se va menține rece, mai ales în timpul nopților și dimineților de la începutul săptămânii viitoare și în anumite zone se va depune bruma.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.