ALEXANDRA TRĂIEȘTE, GHEORGHE DINCĂ NU A UCIS-O”. LOVITURĂ DE TEATRU ÎN CAZUL CARACAL

Deși întreaga atenție a opinie publice este îndreptată către informațiile îngrijorătoare – nu numai la nivel național, ci și mondial – despre pandemia de coronavirus, cazul Caracal oferă, încă, surprize.

Pe de o parte, familia Alexandrei Măceșanu susține că Gheorghe Dincă nu a spus adevărul în fața anchetatorilor, fata fiind în viață, iar pe de alta ne confruntăm cu declarațiile contradictorii ale bărbatului supranumit ”Monstrul din Caracal”.

Gheorghe Dincă se agață cu disperare de un nou ”scenariu”. Criminalul susține că ”nu a fost apărat așa cum trebuie” și oferă declarații halucinante.

După ce, inițial, a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, Dincă și-a retractat afirmațiile, susținând că… nu le-a omorât pe cele două adolescente. Dar avocatul Tonel Pop declară că o astfel de ”stratregie” a fost anticipată, considerând că Gheorghe Dincă ”își bate joc de toată lumea”

„Spune că nu a fost apărat cum trebuie, că nu i s-a dat dreptul să îşi ia el un avocat şi mai spune că el nu a omorât pe niciuna dintre fete. Noi am prevăzut strategia asta de la început. Îşi bate joc de toată lumea.

La fel şi Risipiţeanu, care acum stă la puşcărie la izolare, pe banii noştri, deşi înainte de pandemie cerea să fie eliberat. Dar şi-a dat seama că e bine acolo”, a declarat avocatul Tonel Pop în timpul unei intervenții la România TV.

Făcea lucrurile astea de ani de zile”Avocatul Tonel Pop este de părere că acțiunile criminale ale lui Gheorghe Dincă s-au desfășurat pe o perioadă mult mai mare de timp, nefiind vorba doar despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Și, așa cum a susținut, în repetate rânduri, și Alexandru Cumpănașu – spre exemplu – Gheorghe Dincă nu este privit ca un ”lup singuratic”, ci ca un personaj care a făcut parte dintr-un adevărat ”lanț infracțional” și a avut, bineînțeles, complici.

„Dincă trebuie să plătească pentru tot ce a făcut,  nu doar aşa, să plătească punct, pentru orice. El făcea lucrurile astea de ani de zile, nu s-a apucat astă vară. Pentru asta trebuie să plătească, alături de toţi complicii săi”, a adăugat Tonel Pop.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *