Alexandru Cumpănașu a mers acasă la bătrâna din Vâlcea bătută cu bestialitate de propria fiică: „Era bătută, neagră toată”

Alexandru Cumpănașu a bătut la poarta femeii bătute de propria fiică, în curtea casei. Bătrâna din Vâlcea bătută cu bestialitate de propria fiică a stârnit oroare în întreaga țară.

Alexandru Cumpănașu, cel care s-a implicat și în cazul Caracal și a candidat și la prezidențialele de anul trecut, și-a dorit să se implice în acest caz și să afle amănunte despre violența domestică la care a fost supusă femeia.

Cumpănașu a mers până la poarta casei bătrânei din Crețeni, județul Vâlcea, și a reușit să stea de vorbă cu o vecină.

Femeia i-a mărturisit că bătăile aveau loc în mod constant, iar femeia a cerut și ajutorul Poliției, însă nu a fost băgată în seamă.

Vecina: „De Paste a făcut-o cu ou și cu oțet, i-a tras bătaia de nu a lăsat-o om. Cum e femeia asta acum, nu mai e de niciun fel. Cu o lună înainte a venit la mine la poartă, bătută, neagră, toată. „Primește-mă și pe mine la dumneata, că nu mai pot”. A făcut declarație la Poliție, dar i-au zis că nu au probe.

Nora e noră, dar fata ta să te bată în halul ăsta e strigător la cer!”

Cumpănașu: „Să știți că și mie mi s-a făcut rău și am încercat să o tragem la răspundere. Cum se poate ca vecinul, cuscrul, să meargă la poliție și să i se spună că nu au probe?”

Vecina: „Eu vă spun drept, și ea are probleme, dar nu a știut nimeni. Ea a rămas văduvă de tânără, a rămas cu doi copii mici (n.r. fiica bătrânei). Când a ajuns la liceu a plecat și 2 ani de zile maica-sa nu a știut de ea. Cum să nu o iei razna…”

IPJ Vâlcea, primele declarații după ce imaginile cu bătrâna au făcut înconjurul presei“La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la un act de agresiune fizică exercitat de către o femeie, asupra mamei sale de 84 de ani, eveniment petrecut pe raza comunei Crețeni, sat Mrenești.
Polițiștii ajunși la fața locului au constata că cele sesizate se confirmă, împotriva femeii de 62 de ani, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar femeia de 84 de ani a fost condusă la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată.
Judecătoria Drăgășani a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile, dispunând evacuarea fiicei din locuința comună și obligația de a nu se apropia de mama ei la o distanță mai mică de 10 m.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.
De asemenea, polițiștii au întreprins toate demersurile pentru informarea autorităților și instituțiilor competente conform Legii 217/2003 privind prevenirea și combaterea violenței domestice”.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.