ANAF scoate CASE la licitaţie, cu preţuri EXTREM de MICI! 10 camere, piscină la numai 2.000

Agenția Națională de Administrare Fiscală aruncă încă o dată bomba, după prețurile incredibil de mici pe care le-a anunțat la licitațiile de mașini. ANAF-ul scoate la vânzare o pensiune de aproape 600 de mp construiți și aproape 2.000 de mp de teren la un preț uluitor: 140.000 de euro.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad prin Serviciul Fiscal Orăşenesc Lipova scoate la valorificare prin licitaţie publică bunul imobil al debitorului S.C. „Konak Imobiliare” S.R.L, constând dintr-o cabană turistică rurală cu parter şi mansardă în suprafaţă de 589 mp.

Cabana este compusă din sală receptie, sală servire restaurant, bucătărie, piscină interioară, 10 camere duble, teren aferent în suprafaţă de 1.712 mp (inclusiv clădirea), construită din cărămidă, situată în localitatea Ghioroc str. – nr. F.N., preţul de pornire al licitatiei fiind de 643.349 lei (exclusiv TVA).

Cabana turistică a fost construită între anii 2008 – 2011, preţul de evaluare al imobilului a fost stabilit la 1.286.698 lei, dar în urma organizării a opt termene de licitaţii, acesta a scăzut la actualul preţ.

Accesul la cabană se poate realiza de pe DN7 dinspre direcţia Deva şi Arad şi DJ 708 C care este asfaltat.

Imobilul se pretează foarte bine pentru turismul de week-end şi pentru organizarea de evenimente, precum şi pentru alte activităţi.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la Serviciul Fiscal Orăşenesc Lipova, str. N. Bălcescu nr. 5, jud.Arad, telefon 0257/ 562597 int.209.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *