Andra se implică în lupta împotriva coronavirusului. Artista donează 20.000 euro Institutului ”Matei Balș”

Andra este prima vedetă din showbiz-ul autohton care se implică în lupta împotriva coronavirusului donând o sumă de bani! Vorbim despre 20.000 de euro, sumă ce va ajunge la Institutul Național de Boli infecțioase Prof. „Matei Balș” din Capitală. 

20.000 de euro – atât vrea Andra să doneze Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. „Matei Balș” din București. Suma va ajunge în contul fundației spitalului care luptă împotriva coronavirusului. 

Andra este de părere că „siguranța este pe primul lor. Trebuie să fim precauți”. 

Artista a mărturisit că i se face „inima cât un purice de fiecare dată când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri” și a dorit să felicite, cu această ocazie, întreg personalul spitalelor.

Prin donația de 20.000 de euro, Andra a precizat că încearcă să ajute spitalele românești și speră că nu va fi singura persoană care arată că îi pasă de situația actuală. 

Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a declarat Andra pentru Libertatea. 

Gigi Becali, donație pentru Institutul „Matei Balș”: „Îi ajut, ce să fac cu banii?”

Recent, Gigi Becali a făcut donații către același institut de circa 100.000 euro.

„Am o relație bună cu Streinu-Cercel și cu fiica dânsului, am vb la telefon și mi-au cerut mai multe obiecte, mese, scaune, am facut o listă pe care am onorat-o, am întrebat daca au nevoie și de medicamente, au spus că au destule. Am dat comandă la măști, mănuși, halate, din Turcia am comandat combinezoane. Și pentru azi am o listă pe care tebuie sa dau vreo 25 de mii de euro”, a spus Gigi Becali la RTV.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *