Andra și Cătălin Măruță, mesaje emoționante pentru fiul lor. Au devenit imediat virali. Ce vârstă a împlinit David

Andra și Cătălin Măruță formează cuplul perfect de mai bine de zece ani și au împreună o familie pe care oricine și-ar dori-o.

Sunt împliniți din punct de vedere profesional, ambii au mare succes în carieră și au doi copii absolut minunați, care le calcă pe urme. Eva și David Măruță sunt și ei mici vedete în mediul online și amândoi au lansat deja melodii și vlogguri pe Youtube.

Chiar dacă micuța, în vârstă de cinci ani pare să aibă ceva mai mult impact la public, nici David nu duce lipsă de fani. Acesta este mult mai timid decât sora lui, care este extrem de dezinvoltă și cucerește pe toată lumea cu puritatea ei.

Ce vârstă împlinește David Măruță, azi 16 martie

David Măruță împlinește astăzi frumoas vârstă de zece ani, prilej pentru părinții lui de a-i adresa mesaje emoționante. Și Andra și Cătălin Măruță sunt foarte mândri de băiatul lor cel mare și i-au transmis cât de mult îl iubesc și cât de fericiți sunt că el face parte din viața lor.

La multi ani, fiul meu iubit! De 10 ani mă gândesc în fiecare clipă la binele tău și nu mă voi opri niciodată! Te iubesc! ❤️ @marutadavid”, a fost mesajul Andrei pe pagina ei de facebook, care în doar zece minute a strâns peste 10.000 de like-uri și peste 3.000 de comentarii. De altfel, artista este una dintre cele mai iubite vedete din România, iar pe rețelele de socializare se află în top 10.

Mesaj emoționant de la Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a scris și el un mesaj emoționante pentru David, însoțit de poze cu acesta. Imediat au început să curgă aprecierile și mesajele de la mulți ani. Peste 4000 de oameni i-au apreciat postarea în doar 10 minute și peste 1.500 de comentarii.

David, îți mulțumesc că mă faci sa îmi doresc să fiu mai bun! Vreau sa fiu un tată așa cum meriți tu, copil minunat! La multi ani! Te iubesc până la cer și înapoi! ❤️ @marutadavid”, i-a urat Cătălin Măruță.

David Măruță are și el pagina lui de facebook, unde are aproape 250.000 de like-uri și a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au gândit la el în această zi specială, în care împlinește zece ani.

Mulțumesc tuturor pentru urări și pentru că vă gândiți la mine! Mi-aș dori să sărbătorim împreună, la o mare petrecere, dar putem sa ne distram și la distanță. Sa avem cu toții o zi minunată!”, a scris David pe pagina personală.

Admin