Andra și Măruță au schimbat replici înțepătoare în drumul lor spre orașul natal al cântăreței: “Pe bune?? Nu-mi vine să cred!”

Andra și Măruță au schimbat replici înțepătoare în drumul lor spre orașul natal al cântăreței: “Pe bune?? Nu-mi vine să cred!”

Andra și Cătălin Măruță au avut mai multe schimburi cu replici înțepătoare în timp ce artista își conducea bolidul de lux. Scenele s-au petrecut în drum spre Cluj-Napoca, unde au ajuns ieri după-amiază, iar unele dintre ele au fost filmate și cântăreața le-a făcut publice. Pe unele dintre ele apare motivul care l-a nemulțumit pe prezentatorul de la Pro TV.

Andra și Cătălin Măruță, replici înțepătoare în timp ce artista conducea bolidul familiei
Cătălin Măruță și frumoasa lui soție “au evadat” din București weekendul acesta și au plecat la Cluj-Napoca unde au avut o întâlnire cu câțiva apropiați. Pe drum, ei au făcut karaoke în mașină și până la Câmpia Turzii a condus îndrăgitul prezentator. În orașul natal al Andrei, au făcut un un popas lung la părinții vedetei care i-au așteptat cu masa plină de bucate. Ulterior, s-au schimbat șoferii: cântăreața a trecut la volan, iar soțul său, în dreapta.

“Ce face șoferul meu preferat?”, a întrebat Cătălin Măruță pe o înregistrare urcată de soția lui pe Instagram Stories. Iar Andra i-a răspuns cu zâmbetul pe buze și multă bucurie în suflet: “Bine, am fost acasă la Câmpia Turzii. M-a așteptat mama mea cu de toate, am mâncat foarte bine și trebuie să vă arăt mai târziu, mi-a făcut mâncarea mea preferată, desertul meu preferat: gomboți cu prune sau, cum se spune în București, găluști cu prune. O să vă arăt imediat”.

Mai cântăm și noi ceva? Că lumea zice c-am cântat mai bine”, a spus pe un ton ironic prezentatorul, știind totodată că nu a spus tocmai un adevăr. Soția lui a reacționat astfel: “Domnul Măruță… Cătălin, cântă tu, cântă tu, serioas! Păi, uite, eu conduc, acum o să cânți tu, eu nu am o problemă să cânți”. Mulțumit de răspuns, soțul cântăreței a spus: “Perfect, oprim camera și o să încep (n.r.: să cânt). Mai avem un pic și ajungem la Cluj! (…)”.

Pe o altă înregistrare făcută publică de Andra, soțul ei a lăudat-o: “Te descurci foarte bine, să știi, conduci foarte, foarte bine, bravo!”, iar vedeta a spus un sincer: “Mulțumesc”. Înainte să ajungă la destinație, cântăreața a tras pe dreapta autoturismul de lux pe care îl deține ca să bea apă, iar Cătălin Măruță a fost uimit de gestul ei: “Pe bune?? Nu-mi vine să cred! M-ai tras pe dreapta ca să bei apă? Tu nu poți să bei apă când conduci?”.

“Nu, măi… vreau să fiu foarte atentă, conduc aici, la mine… în Cluj, județul meu”, i-a explicat artista. Încă impresionat, prezentatorul a continuat: “Deci, tu ai oprit ca să…”, iar soția lui i-a spus pe un ton categoric: “Ar trebui să înveți de la mine!”.

“Deci, oameni buni…”, a mai spus Cătălin Măruță.

“Opriți când vreți să beți apă!”, a menționat Andra.

“Deci, a oprit ca să bea apă dacă vă vine să credeți!”, a repetat prezentatorul de la Pro TV.

“Hai, noroc și sănătate! Doamne ajută la toată lumea să fie cu sănătate”, a spus talentata cântăreață zâmbind.

“Deci, noi am oprit ca să bei apă?!”, a mai întrebat soțul juratei de la “Românii au talent”.

“Vrei și tu? Învață de la nevastă-ta”, i-a subliniat Andra.

Andra, surprize pentru fanii de pe TikTok

Uneori, pe drumul lung din București spre Cluj-Napoca, Andra Măruță a făcut câteva filmări și pentru fanii de pe TikTok. Trei dintre înregistrări le-a făcut publice, iar într-una dintre ele interpretează melodia “Tu n-ai suflet!” care îi aparține lui Pepe, în alta, cântă noul single lansat alături de Mario Fresh, iar într-un alt video, carismatica artistă a făcut un dans care este acum în vogă pe rețelele de socializare – cel din melodia Baila ft Tribal Kush a artiștilor Tampa Curhat Beat & Karl Wine.

Admin