ANDREEA BĂLAN, MĂRTURISIRE TRISTĂ: “HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM PE ELENA”. MICUȚA DE 9 LUNI A FOST DIAGNOSTICATĂ CU UN TIP RAR DE CANCER

Andreea Bălan a făcut o mărturisire tristă în public, iar gestul ei nu a rămas fără ecou! Deși, întreaga lume traversează o perioadă delicată din cauza pandemiei de coronavirus,

artista și-a rugat apropiații și fanii să se alăture în războiul pentru viață pe care Elena, o fetiță de doar nouă luni, îl poartă.

Micuța a fost diagnosticată cu un tip rar de cancer și are nevoie de 60.000 de euro pentru un tratament care ar salva-o din ghearele morții.

Andreea Bălan, apel disperat în lupta pentru viață a unei micuțe de doar 9 luni

Andreea Bălan a aflat recent de cazul unei micuțe prințese și s-a întristat enorm… Karinna Elena Floria are doar nouă luni, iar la finalul anului trecut, părinții ei au aflat că are neuroblastom – un tip rar de cancer care afectează copii, majoritatea cu vârstă până în cinci ani. Tot de atunci a început și lupta lor și a mezinei familiei, iar acum au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare ca să iasă învingători în fața cumplitei maladii.

Cântăreața a distribuit povestea tristă și a scris următorul mesaj “Share, dragilor și haideți să o ajutăm pe Elena”, urmat de trei emoticoane care ilustrează mâini strânse ca într-o rugăciune și unul care reprezintă o față tristă  – îl puteți vedea și în galeria foto a articolului.

Scrisoarea virală redactată de parcă ar fi fost scrisă de micuța prințesă Elena începe astfel: “Totul a început cu «banali» ganglioni limfatici la gât, care ar fi trebuit să treacă. Din păcate, nu a fost și norocul meu. Din luna noiembrie 2019, timp de o lună, ne-am luptat cu ei, tratament, analize, eco, aveam numai 5 luni. Părinții mei, vizibil îngrijorați după o lună, au decis să mergem mai departe pentru mai multe investigații. Din nou, au aflat că este vorba de o tumoră, deci trebuia să mă operez. Operația a fost un succes! Ne-am rugat cu toții ca singurul greu pe care să îl depășesc eu, o mânuță de om de șase luni, să fie operația. Din nou, ne-am lovit de un zid, iar la un interval de trei săptămâni, rezultatul biopsiei a schimbat situația radical: trebuia să urmez tratament oncologic, tumora mea fiind una canceroasă. Din nefericire, această boală nu te întreabă dacă ești pregătit, câți ani ai și nici nu da semne că ar fi prezentă în corpul meu mic. Imediat, am fost internată pe secția de oncologie pediatrică.

De aici începe perioada mai grea. Urmez prima ședință de tratament, a început și perioada în care nu mai mâncam, analize proaste. Bunul Dumnezeu a fost lângă mine, m-a ajutat, au început și alte investigații și, în sfârșit, vesti bune pentru mine. Rmn, testul de genetică și prelevarea din măduva spinării ne-au adus rezultate favorabile. Din fericire, boala nu s-a extins decât în zona gatului, la ceilalți ganglioni de lângă operație.

După două ședințe de chimioterapie, analizele au scăzut drastic. Doctorii au decis ca tratamentul să fie schimbat. Un tratament mai lung de această dată. Terminând și a treia cură de tratament, am mers acasă. La o săptămână, au început însă semne de rău.

Temperatura foarte mare, plus o infecție în corp. Părinții mei s-au speriat, așa ca au decis să ceară și a doua părere medicală, specialiștilor din Turcia. Răspunsul a fost unul foarte repede și prompt”, potrivit salveazaoinima.ro.

Donații pentru salvarea micuței prințese Karinna Elena Floria

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Floria) al copilului pentru care faceți donația!

Din cei 60.000 de euro de care Elena are nevoie ca să se vindece s-au strâns 8.156, iar scrisoarea în care este povestită drama sa se încheie așa: “Dânșii (n.r.: medicii) doresc să ne prezentam în Turcia pentru alte investigații mai amănunțite, un diagnostic corect pentru mine și, eventual, un tratament, dacă va fi nevoie. Costurile însă, depășesc cu mult puterea financiară a părinților mei. De aceea, apelez la voi, oameni cu suflet bun, care vor să mă ajute să scap mai repede de chinurile prin care trec de patru luni.
Sursa cancan.ro

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *