Andreea Balan pune capat zvonurilor despre infectarea ei cu coronavirus.

Andreea Balan a declarat ca ea nu a fost infectata cu coronavirus, ba mai mult, nici nu a fost somata sa mearga sa faca testul.

Andreea Balan a explicat in cadrul unei emisiuni tv de ce ea nu s-a infectat cu coronavirus, desi colegii ei se afla in aceste momente internati sa Spitalul Matei Bals din Capitala. Frumoasa artista a spus in cadrul unei emisiuni ca se simte foarte bine si nu crede ca a luat virusul pentru ca filmarile pentru emisiunea in cadrul careia este jurat, s-au terminat in urma cu zece zile.

„Ieri am aflat ca exista persoane infectate. Am fost anuntata de producatori, dar eu nu m-am gandit ca sunt pozitiva pentru ca ultima zi de filmare pentru mine a fost acum 10 zile si, atata timp cat 10 zile nu am prezentat niciun simptom, din start m-am gandit ca nu am nicio problema.

Mi-a parut foarte-foarte rau pentru Marcel. Apoi, producatorii mi-au spus ca trebuie ca unii dintre noi sa mearga sa fie testati, eu nefiind obligata sa ma testez pentru ca la mine trecusera 10 zile. Au fost la testare doar cei care au mai intrat in ultimele 10 zile in contact cu el, respectiv la repetitii, pentru ca dupa filmarea de atunci au mai fost repetitii la care eu nu am luat parte”, a explicat Andreea Balan pentru Antena 3.

Monica Anghel a vorbit in direct despre situatia in care se afla, dupa ce colegii ei de emisiune au fost infectati cu coronavirus.

Monica Anghel a intrat in direct la o emisiune tv, dupa ce doi dintre colegii ei au fost testati pozitiv pentru coronavirus si a vorbit despre starea ei. Artista este una dintre cele mai bune prietene ale lui Marcel Pavel, care se afla acum internat in spital, dupa ce s-a infectat cu COVID-19.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *