Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Totul s-a întâmplat de 1 Iunie

La mai bine de 4 luni de când au recunoscut în spațiul public faptul că nu mai formează un cuplu, Andreea Bălan și George Burcea, căci despre ei este vorba, sunt din nou împreună.

Din păcate pentru fanii cuplului, cei doi s-au reunit de Ziua Copilului, pentru a petrece împreună momente frumoase în compania celor două fetițe pe care le au, Ella și Clara. Semnele care i-au dat de gol pe Andreea Bălan 

La mai bine de 4 luni de când au recunoscut în spațiul public faptul că nu mai formează un cuplu, Andreea Bălan și George Burcea, căci despre ei este vorba, sunt din nou împreună.

Din păcate pentru fanii cuplului, cei doi s-au reunit de Ziua Copilului, pentru a petrece împreună momente frumoase în compania celor două fetițe pe care le au, Ella și Clara. Semnele care i-au dat de gol pe Andreea Bălan și George Burcea că sunt din nou împreună sunt numeroasele postări pe care le-au făcut amândoi, pe conturile de Instagram.

Andreea Bălan a postat mai multe clipuri video cu micuțele, în care se distrează de minune și se bucură de un 1 iunie perfect, iar George Burcea a pus și el un video și o fotografie pe Instastory, arătând tuturor că este un tătic bun și că nu putea să rateze ocazia de a fi aproape de fiicele sale, de 1 iunie.

George Burcea își vizitează fetele o dată pe săptămână

Andreea Bălan a fost invitată recent la Xtra Night Show, acolo unde i-a povestit lui Dan Capatos că George Burcea vine și își vizitează fetițele o dată pe săptămână și chiar dacă ei nu mai pot funcționa ca un cuplu, funcționează împreună, ca părinți, pentru cele două fetițe, Ella și Clara.

De asemenea, artista a punctat că își dorește să iubească din nou însă, pentru moment, nu mai ia în calcul posibilitatea să se recăsătorească.

„Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească…Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități. Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine”a spus Andreea Bălan, în platoul lui Dan Capatos.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *