Andreea Berecleanu este mândră de audiențe: ”Am fost peste Pro și Antena”

Andreea Berecleanu se întoarce la televizor după demisia de la Antena 1. Aceasta a venit la Kanal D cu fiica sa. În timpul săptămânii trecute, aceasta anunța pe Facebook apariția la TV pentru prima oară după ce a demisionat de la Observatorul de la Antena 1. Aici a lucrat 17 ani și a fost înlocuită de Alessandra Stoicescu.

Andreea Berecleanu este mândră de audiențe: ”Am fost peste Pro și Antena”

Andreea Berecleanu și fiica sa, Eva au venit la emisiunea „Teo Show” pentru a acorda un interviu. Surpriza ei a fost aceea că după ce a participat la emisiunea „Teo Show” și a verificat audiența.

Atunci a observat că interviul ei a avut audiențe mai mari decât canalele Pro TV și Antena 1. Aceasta a fost extrem de încântată de participarea sa la o emisiune cu un prezentator carismatic. Declarația sa a fost următoarea:

”Am stat ieri la birou și m-am uitat pe laptop la interviul înregistrat pentru Teo Show. Am zâmbit non stop. Îmi e drag de normalitate, de emisiuni cu prezentatori deștepți și carismatici. De invitați cu bun simț și care să transmită onest un mesaj.

Publicul merită asta! Astăzi am primit și audiențele pe segmentul de 15 minute în care s-a difuzat interviul. Am fost peste Pro și Antena. Le mulțumesc celor care au ales să ne privească! Bravo, Mădălina Lambrinoc! Bravo, Teo Show!”

Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva au vorbit în cadrul emisiunii despre planurile lor de viitor. Zilele ei sunt diferite și programul diferă de la o zi la alta. Are libertatea de a-și face programul cum vrea atât timp cât are „grijă” de clienții săi pe partea de comunicare. Aceasta a menționat:

”Zilele nu seamănă între ele. Pot să vin la birou la 8, la 9 foarte rar la 10. Avem foarte multă treabă pe partea de comunicare, nu doar cu clinica şi în ceea ce îl priveşte pe doctorul Constantin Stan, este vorba despre toţi clienţii mei pe vremea de comunicare. Clienţii mei de 7 sau 8 ani. (…) Eva s-a întors pe 15 martie şi o să mai fie până în toamnă acasă. În perioada asta am aflat foarte multe lucruri despre Eva pe care nu am avut timp să le descopăr.

Ea e plecată de doi ani şi jumătate la Londra. O vizitam, dar parcă nu apucam să povestim. Acum am avut tot timpul din lume”.

Fiica ei, Eva își dorește un copil, dar asta peste vreo 10 ani.

“Peste 10 ani aş vrea să am primul copil, de ce nu? Îmi plac copiii, nu contează dacă va fi băiat sau fată. M-aş bucura să am o familie, dar momentan vreau să mă ocup de artă, de ce îmi place mai mult”.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *