Andreea Mantea, adevărul despre Cristi Mitrea. Prin ce chinuri a trecut alături de el: „Câte bătăi am îndurat…”

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare din țară. Vedeta duce o viață liniștită acum, lângă bărbatul alături de care este de aproximativ cinci ani și fiul său, David. Totuși, lucrurile nu au fost mereu roz pentru ea, mai ales atunci când a fost într-o relație cu Cristian Mitrea, tatăl copilului, lângă care a avut parte de clipe de groază.

Andreea Mantea a fost bătută de Cristi Mitrea

Andreea Mantea a trăit o scurtă poveste de dragoste alături de Cristi Mitrea. După ce s-au despărțit, nu au vorbit prea mult despre acest aspect și au ales să termine totul civilizat, dar se pare că lucrurile nu au fost deloc bune între ei și deloc liniștite, iar Andreea a decis să vorbească.

În ultima vreme, Cristi Mitrea a tot dat subiecte de bârfă cu declarațiile sale. A vorbit atât despre Andreea, cât și despre băiețelul lor și despre relația lui cu cea care i-a oferit un copil, dar a omis să vorbească despre comportamentul lui dur față de aceasta.

Andreea Mantea a dat din casă, după ce a văzut ce declarații false a făcut fostul ei iubit, în încercarea de a o denigra. Astfel, ea a explicat că mereu a încercat să vorbească frumos despre el de rușine, dar mai ales pentru a-l feri pe fiul ei pentru a nu-l determina pe acesta să îl urască pe părintele din cauza ei. Acum că el a ales să dea curs unor afirmații false, a decis să spună tuturor că a bătut-o de mai multe ori, chiar și când era însărcinată.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec’, a mărturisit Andreea.

David nu vrea să audă de tatăl său

Cristi Mitrea spunea că nu și-a recunoscut copilul pentru că nu știa sigur dacă este al lui, dar Andreea Mantea are altă variantă. Ea ar fi ales ca în dreptul tatălui, pe certificat să fie o linie, pentru ca David să scape de calvarul din care mama sa fugise.

 „Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem’, a mărturisit Andreea.

Deși Cristi Mitrea a spus că are o relație bună cu fiul său și între ei este ceva special, situația este, de fapt, alta. David ar fi foarte supărat pe tatăl lui și nu ar vrea să mai audă de el, pentru că acesta l-ar fi dezamăgit de prea multe ori și i-a pierdut încrederea celui mic. Mai mult, se pare că tatăl său nu s-ar fi purtat prea frumos nici cu el.

„Acum David este liniștit. A trecut peste multe întâmplări și dezamăgiri cu bine. A crescut cât de cât și percepe altfel lucrurile. A înțeles atât cât trebuia să înteleagă la vârsta lui. Este bucuros că nu mai e nevoit să simtă teama de a merge la tatăl lui, iar eu sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit’, a spus Andreea.

Admin