ANUNȚ. Ce Este Declarația Epidemiologică

Aeroportul Internațional Sibiu a informat că a implementat un chestionar on-line pentru completarea electronică a declarației epidemiologice, pentru cei care sosesc în țară.

Pasagerii care ajung în ţară prin Aeroportul Internaţional Sibiu au la dispoziţie aplicaţia pentru

fluidizarea traficului aerian de călători, putând astfel să completeze on-line declarația epidemiologică, într-un comunicat postat pe Facebook.

Este al doilea aeroport din România care a implementat aplicaţia
Aplicaţia dezvoltată pentru fluidizarea traficului aerian de călători este valabilă, în acest moment, pentru Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă” Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Sibiu.

Oficialii Aeroportului Internaţional Sibiu au anunţat, printr-un comunicat pe pagina de Facebook, că acesta este al doilea aeroport din România care a implementat aplicaţia dezvoltată pentru fluidizarea traficului aerian de călători.

”Aeroportul Internaţional Sibiu şi Consiliul Judetean Sibiu cu sprijinul tehnic din partea STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale vă informează că pasagerii care intră în ţară prin fluxul de sosiri al aeroportului sibian au la dispoziţie, începând cu acest weekend, un chestionar on-line pentru completarea electronică a declaraţiei epidemiologice.

Această măsură este necesară pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi reducerea efectelor negative înregistrate, la nivel global, de pandemia de COVID-19”, a arătat sursa citată.

Transmiterea datelor către punctele DSP din aeroport se poate face în orice moment, recomandabil chiar odată cu planificarea călătoriei spre România.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.