Apel umanitar. Tânăr român de 20 de ani, mort într-un accident produs în Austria. Mama băiatului are nevoie de ajutor pentru a-i repatria trupul

Aris Măcuș, un tânăr român de doar 20 de ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs în Austria.

Acum, mama lui Aris este singură, suferă de o boală gravă și nu are bani pentru repatriera trupului. Femeia cere ajutorul conaționalilor pentru a putea strânge suma necesară.

La dată de 4 aprile, Aris Mărcuș a fost implicat într-un accident cumplit care a avut loc în Klagenfurt am Wörthersee, iar tânărul a murit.

Ulterior, mama băiatului a realizat că nu are banii necesari pentru repatriere, informează știridiaspora.ro.

O apropiată a familiei a lansat pe Facebook un apel de sprijin.

Apel umanitar. Se strâng bani pentru repatrierea lui Aris

Fac aceasta postare pentru a veni în ajutorul Cameliei Mărcuș, mama celui care a fost Aris, un tânăr de 20 de ani care și a pierdut viata într un tragic accident de circulație în Austria. Poate mulți dintre voi ați auzit aceasta veste, poate v-ați întristat sau ați vărsat o lacrima pentru Aris sau mama lui care este devastata de durere, o mama rămasă singura cu o boala grea pe care o duce de câțiva ani și cu mai multe operații, care la aceasta data este în Austria, sedata de medici și în așteptarea repatrierii celui ce i-a fost fiu, Aris, dar pentru asta este mare nevoie de bani.

Admin