Arafat anunta masuri dure, dupa cresterea numarului de cazuri! Ce se intampla…

Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat in cursul zilei de sambata ca, in perioada urmatoare, vor fi tot mai multe controale pentru a se verifica daca sunt respectate masurile de distantare sociala, impuse de pandemia de coronavirus.

“Acum sunt zile cruciale, pentru ca vedem ca totusi este o crestere (a numarului de infectari cu COVID-19 – n.r.).

Weekend-urile au devenit cu mai mare risc pentru ca vedem ca oamenii merg la cluburi deschise, dar, totusi, contactul acolo se vede ca este foarte apropiat.”, a declarat Arafat,  la Digi 24.

Arafat a mai anuntat ca autoritatile vor intensifica controalele la terase si in magazinele.

”Am primit poze, terase care trebuiau sa aiba patru persoane de la aceeasi familie la masa si unde se vad mai multi si se vede clar ca nu sunt din aceeasi familie, se vede ca sunt persoane diferite care stau la aceeasi masa. O sa inceapa controale foarte serioase.

Nu numai la terase, in mai multe locuri. Stiu ca s-a dispus, la nivelul ministerului, pe linia ordinii publice, sa se intensifice controale la modul serios: terase, retaileri, deci magazine care trebuie sa aiba triaj la intrare, daca il fac sau nu.

Deci, vor incepe in aceasta perioada astfel de controale pentru ca nu mai merge. Trebuie sa fim foarte atenti la ce se intampla”, a mentionat Raed Arafat.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *