Autoritățile au emis un mesaj RO ALERT pentru avertizarea populației cu privire la coronavirus

Autoritățile au emis un mesaj RO ALERT pentru români, prin intermediul căruia îi sfătuiesc pe oameni să rămână în casă și să evite contactul direct cu alte persoane.

Autoritățile au emis un mesaj RO ALERT pentru avertizarea populației cu privire la coronavirus

Acesta este mesajul trimis de către autoritățile române:

RESPECTAȚI recomandările pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus COVID-19. RĂMÂNEȚI în casă, pe cât posibil! EVITAȚI contactul direct sau apropiat cu alte persoane! MENȚINEȚI distanța de minimum 2 metri distanță față de ceilalți!

NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane! FERIȚI-VĂ de zonele aglomerate! SPĂLAȚI-VĂ pe mâini cât mai des posibil! NU VĂ ATINGEȚI cu mâinile fața, nasul, gura sau ochii! ASIGURAȚI-VĂ că regulie sunt respectate și de vârstnici! Ei sunt cei mai expuși îmbolnăvirii! INFORMAȚI-VĂ https://stirioficiale.ro/

Vă reamintim că bilanțul zilei de 21 martie aduce vești proaste: numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus a ajuns la 367, cu 59 de cazuri noi față de ziua precedentă. Este ziua cu cele mai multe cazuri declarate.

Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire. Persoanele infectate au vârste cuprinse între 1 și 74 de ani.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.