BĂIATUL DE 13 ANI, CARE S-A ÎNECAT ÎN MAREA NEAGRĂ, ERA FOTBALIST: ”VEI TRĂI VEȘNIC ÎN SUFLETELE NOASTRE!”

Băiatul de 13 ani, care s-a înecat în Marea Neagră, era fotbalist. Mario Vaşcu a făcut primii paşi în sportul lui preferat, fotbalul, la Metalul Constanţa.

Mario dispăruse de joi, 25 iunie, în apele Mării Negre, în dreptul Hotelului Flora din Mamaia. Salvamarii cu bărci şi sky-jet-uri, ambarcaţiunile Gărzii de Coastă, scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea şi un elicopter SMURD care a survolat ţărmul Mării Negre au început imediat căutările.

Trupul neînsuflețit al lui Mario a ieşit la suprafaţă abia duminică dimineaţa, 28 iunie, în jurul orei 8.20, prins între stabilopozi, la pasarela de la Hotel Victoria din Mamaia.

Clubul Sportiv Metalul Constanța, la care a activat băiatul, a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Astăzi, 28-06-2020, marea ne-a adus la țărm trupul neînsuflețit al jucătorului nostru, VAȘCU MARIO, la 3 zile după ce a fost înghițit de valuri. Este o mare tragedie când moare un copil atât de curat la suflet, care avea tot viitorul în față.
VAȘCU MARIO a făcut primii pași în sportul lui preferat, fotbalul, la Metalul Constanța, 01-09-2014. VAȘCU MARIO era un prieten devotat care credea în spiritul de echipă, era un copil ambițios care muncea mult pentru rezultatele sportive, era motivat să facă performanță și să câștige.

Conducerea, împreună cu toți membrii Asociației Clubului Sportiv, mulțumește celor care s-au implicat în operațiunile de căutare a jucătorului nostru.

SOARELE VIEȚII A APUS PENTRU MARIO! VEI TRĂI VEȘNIC ÎN SUFLETELE NOASTRE! NU EXISTĂ CUVINTE CARE SĂ NE POATĂ ALINA DUREREA.
SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE!”, este mesajul transmis de clubul la care a activat băiatul.

Echipa Viitorul, mesaj emoționant pe FacebookDe asemenea, și echipa lui Gheorghe Hagi a publicat un mesaj emoționant după moartea lui Mario.

”FC Viitorul și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi transmit condoleanțe clubului ACS Metalul Constanța pentru pierderea prematură a sportivului Mario Vașcu. Dumnezeu să dea putere familiei îndoliate pentru a trece peste această pierdere. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, se arată în mesajul transmis de echipa lui Gheorghe Hagi.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *