Bătrână din Galaţi cu coronavirus, declarată moartă de autorităţi, este în viaţă

Situație incredibilă la Galați, acolo unde o bătrână de 82 de ani, confirmată cu coronavirus și înregistrată ca fiind decesul cu numărul 137, este, de fapt, în viață.

În bilanuțul deceselor anunțat de autorități la ora 13.00, femeia de 82 de ani figura ca fiind decesul 137, după ce ar fi murit la un cămin de bătrâni din oraș.

În realitate, însă, femeia trăiește, fiind internată la Spitalul Județean Galați.

Informația a fost confirmată de Grupul de Comunicare Strategică.

Conform ultimelor precizări ale INSP, în prezent la nivel național sunt înregistrate 140 decese.

Cazul 137 de la Galați se infirma. Persoana de 82 de ani care este instituționalizată intr- un cămin pentru persoane vârstnice este pozitivă. Este contact cu alta persoana din același cămin care a și decedat”, a transmis GCS, în urmă cu puțin timp.

Dezmint categoric că ar fi vreo greșeală a instituţiilor din Galaţi”

Prefectul de Galați a declarat pentru Observator că autoritățile locale nu sunt vinovate pentru această raportare greșită.

“Dezmint categoric că ar fi vreo greșeală a instituțiilor din Galați. Am verificat atât la ISU, cât și la DSP modul în care a fost transmisă această raportare și, într-adevăr, la niciuna dintre instituțiile din Galați nu a fost transmis o astfel de informație.

Pe de altă parte, cred ca este destul de important să precizam că doamna este în viață, că este, în momentul de față, internată la Spitalul de Boli Infecțioase, că primește tratament de specialitate, că i se administrează cele mai bune tratamente pe care le putem acorda, în momentul de față, la Galați”, a spus prefectul.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.