BIANCA DRĂGUȘANU S-A ÎNTINS PESTE TEJGHEA ȘI… BUSTUL I-A EVADAT DIN BLUZIȚA STRÂMTĂ. ATENȚIE, IMAGINI +18

Bianca Drăgușanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai efervescente vedete din showbiz-ul românesc.

Iubita lui Alex Bodi a atras toate privirile într-un hipermarket din Capitală. A ”devastat” rafturile și a făcut ravagii cu ținuta extrem de sexy.

Ba chiar, la un moment dat, a făcut o mișcare îndrăzneață – când s-a întins peste tejghea – iar bustul i-a „evadat” din bluzița strâmtă. 

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu într-un hipermarket din București. Fosta prezentatoare TV a fost într-o continuă mișcare. Împreună cu prietena care o însoțea, iubita lui Alex Bodi a luat la bani mărunți raioanele magazinului.

Bianca Drăgușanu a reușit și de această dată să aibă o apariție sclipitoare și plină de senzualitate. A abordat o ținută sport, extrem de sexy, care îi punea în evidență bustul generos, dar și posteriorul proaspăt ”tunat”.

”Trădată” de ținuta sexy!

Din pricina ținutei, Bianca a reușit să le ofere privitorilor un moment extrem de incitant. Iubita lui Alex Bodi se pare că a fost ”trădată” de bluza minusculă pe care o purta. La un moment dat, când s-a întins după câteva produse, bluzița – decupată mult prea mult în partea de jos – nu a mai suportat presiunea bustului generos și… a cedat. Bianca a fost la un pas să rămână cu bustul pe afară. Oricum, a arătat mai mult decât și-ar fi dorit. Fără se arate însă deranjată de micul incident, Bianca și-a văzut liniștită de cumpărături.

Aprovizionare serioasă! 

După ceva timp, Bianca Drăgușanu a părăsit magazinul, extrem de zâmbitoare. Chiar dacă era însoțită de prietena ei, Bianca nu a făcut față volumului mare de cumpărături, printre care s-au numărat și câteva șezlonguri. Semn că vedeta se pregătește intens pentru sezonul estival.

Unul dintre angajații magazinului a venit în ajutorul iubitei lui Alex Bodi. Bărbatul a împins căruciorul și le-a ajutat pe fete să pună cumpărăturile în mașină. 

Și-a ”gonflat” posteriorul!

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care pare să fie abonată la cabinetul medicului estetician. Deși este criticată pentru intervențiile estetice numeroase pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, vedeta nu ezită să apeleze la specialiști atunci când simte nevoia de o îmbunătățire.

Din câte se pare, împăcarea cu musculosul afacerist, de care divorțase în urmă cu câteva săptămâni, a venit la pachet cu un „upgrade”. Recent, vedeta se pare că a trecut iar pragul cabinetului de estetică, acolo unde și-ar fi ”tunat” posteriorul.

Acest lucru a ieșit la iveală după ce vedeta a publicat în mediul online mai multe filmulețe, în care a abordat o ținută extrem de mulată. Colanții i-au scos în evidență posteriorul de braziliancă. După orice standarde, acesta nu ar arăta atât de… perfect dacă nu ar fi modelat de un specialist. Iar intervenția pare că se bucură de un real succes în rândul admiratorilor vedetei

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *