BOBANA VELICKOVIC, TRIPLĂ CAMPIOANĂ EUROPEANĂ LA TIR, A MURIT!

Bobana Velickovic, triplă campioană europeană în proba de pistol cu aer comprimat 10 m, a încetat din viață la Belgrad, la vârsta de 30 de ani, din cauza unor complicaţii la naştere

Sârboaica era considerată una dintre cele mai valoroase concurente în proba de pistol din lume. A murit în cursul zilei de duminică, potrivit unui anunţ făcut de forul de tir, fără să ofere amănunte despre problemele de sănătate ale sportivei.

Potrivit ziarului Blic, Bobana Velickovic a decedat din cauza unor complicaţii apărute după naştere, în timp ce copilul său este sănătos.

Ministrul Sportului, Vanja Udovicic, şi preşedintele Comitetului olimpic sârb, Bozidar Maljkovic, au transmis condoleanțe familiei.

Cine a fost Bobana VelickovicVelickovic a fost de trei ori campioană europeană în proba individuală de pistol cu aer comprimat 10 m (2010, 2012 şi 2020) şi de cinci ori campioană europeană pe echipe, având şi un aur la Campionatele Mondiale în proba pe echipe în 2014. Sportiva a participat la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra şi la cele din 2016 de la Rio de Janeiro.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *