Bolintin Vale: bărbat bătut crunt de un polițist. A fost demis din funcție

În Bolintin Vale, județul Giurgiu, a avut loc o petrecere în fața unei curți. Poliștii au fost sesizați pentru a întrerupe petrecerea, însă lucrurile au degenerat.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini șocante, care ilustrează faptele mai puțin plăcute ale oamenilor legii. Au fost prezenți mai mulți polițiști la fața locului.

Doar unul dintre ei apare în imagini într-o ipostază neplăcută. Acesta a fost extrem de agresiv cu unul dintre oamenii care fuseseră imobilizați.

Bolintin Vale: bărbat bătut crunt de un polițist. A fost demis din funcție

În filmare se poate observa cum polițistul îl lovea brutal pe bărbat. Deși acesta era imobilizat și nu mai reprezenta un pericol, a primit, totuși, o corecție. De altfel, polițistul a prezentat și un limbaj neadecvat și licențios.

Persoanele care au participat la petrecere au fost amendate cu o sumă totală de 13.000 de lei.

Polițistul implicat în acest abuz era Șeful Poliției Bolintin Vale. Acesta a fost demis din funcție. Pe numele său a fost deschis un dosar penal.

Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă.”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Se pare că polițiștii veniseră la aceeași petrecere și cu o zi înainte. În data de 18 aprilie, petrecăreții se apucaseră la ceartă, în urma consumului de alcool.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *