Camelia Pătrășcanu – HOROSCOP 2023. Previziuni pentru fiecare zodie

Camelia Pătrășcanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, unde a dezvăluit ce ne așteaptă în anul 2023, în funcție de zodie.
HOROSCOP 2023 – Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii sunt poate cei mai îndrăzneți și mai energici dintre toate zodiile acum, la început de an. Pot iniția acum proiecte noi de a căror succes se vor bucura începând cu luna mai. Vara aceasta va fi o perioadă foarte bună și pentru vindecare, de aceea Camelia Pătrășcanu îi sfătuiește pe berbeci să nu se teamă să ceară ajutorul celor apropiați.

Taur

Taurii vor avea tendința să stea să cumpănească niște decizii pe care le-au luat în trecut și vor simți nevoia să facă niște reglaje în viața lor. Începând din luna mai, taurii vor avea parte de foarte multe schimbări în bine care se răsfrâng asupra lor. Este vorba aici despre diverse obiceiuri sau comportamente care vor fi îmbunătățite sau corectate. Taurii vor simți nevoia de independență.

Gemeni

Pentru gemeni acum, la început de an, contează foarte mult relațiile și alianțele pe care și le fac. Din vara acestui an, gemenii intră într-un soi de an sabatic, acesta reprezentând o perioadă de concluzii. Prima parte a anului este mai dinamică, în timp ce a doua parte se va concentra mai mult asupra menținerii anumitor lucruri dobândite în prima jumătate a lui 2023.

Rac

Racii se vor bucura de o perioadă favorabilă pentru carieră în prima jumătate a anului. Au șansa de a accede la posturi sau poziții mai înalte la job. Cu toate acestea, dacă vor simți că nu li se potrivește noua funcție, racii vor încerca să exploreze și noi domenii, poate chiar prin reaccesarea unei pasiuni mai vechi.

Leu

Leilor li se deschide un nou canal de comunicare care îi va aduce mai aproape de realizarea unor studii importante. Este important ca leii să se ocupe de tot ce ține de acte, atestate, diplome în prima partea a anului. Se preconizează o schimbare de carieră în luna iunie.

Fecioară

Pentru fecioare sunt foarte importante alianțele și calitatea persoanelor cu care se află deja în diverse tipuri de parteneriat sau colaborare, pentru că trebuie să se simtă apreciate și motivate. Au nevoie ca cineva din exterior să scoată la suprafață tot potențialul pe care îl au. Vor avea parte de mari câștiguri financiare dacă au curajul să încerce lucruri mai grele și dacă acced către niveluri mai înalte.

Balanță

Balanțele vor fi mai deschise către public și vor trece printr-o perioadă în care vor simți nevoia de a-și schimba look-ul, felul în care se prezintă, comportamentul sau felul în care abordează lumea în general. Este esențial pentru balanțe să poarte discuții tranșante cu cei cu care se află în relații nu tocmai benefice sau armonioase.

Scorpion

Scorpionul va trebui să se înarmeze cu multă răbdare și cu multă putere, pentru că îl așteaptă un an cu multă muncă. Trebuie să se implice și să se dedice muncii, să aibă un scop foarte bine stabilit, pentru că altfel vor avea foarte multe de pierdut.

Săgetător

Săgetătorul, aventurier din fire, va avea parte de… multă aventură, iar energia astrală este cu siguranță de partea sa. Foarte mulți săgetători se vor reinventa și vor prelua inițiativa în proiectele ce țin de viața lor.

Capricorn

Pentru capricorni, în prima parte a anului va domina ideea de casă, cămin și familie. E posibil să achiziționeze noi bunuri, însă trebuie să fie prudenți.

Vărsător

Vărsătorii sunt un pic dezordonați, pentru că multe planuri și idei le trec de-a valma prin minte. După luna mai, nativii vărsător vor avea nevoie de concentrare maximă pentru a putea cu adevărat să întreprindă proiectele pe care și le-au propus.

Pești

Pentru pești, banii vor fi importanți la început de an. Vor avea în sfârșit curaj să se mobilizeze și să realizeze anumite lucruri pe care și le doreau de mult timp. În a doua jumătate a anului, accentul cade pe carte și studii.

Admin