Cât îi oferă Leo de la Strehaia Vulpiței pentru a filma cu el: nu îți imaginezi despre ce cifre este vorba

Deși nu o să mai apară la Acces Direct, emisiunea care a făcut-o celebră, asta nu înseamnă că Vulpița nu va mai face bani.

Concurența Antenei 1 vrea să o aibă pe canalul de Youtube cu orice preț. Ce sumă îi oferă Leo de la Strehaia pentru a o avea drept colaboratoare? Citește în rândurile de mai jos și află cifrele care te vor ameți.

Cât îi oferă Leo de la Strehaia Vulpiței pentru a filma cu el: nu îți imaginezi despre ce cifre este vorba

După ce artiști consacrați ca Axinte, Maria Constantin sau Rafaelo i-au oferit sume mari de bani pentru colaborări punctuale, este rândul lui Leo de la Strehaia să intre în scenă. Leo de la Strehaia îi oferă o sumă incredibilă Vulpiței pentru o colaborare de câteva luni.

Deși acum câteva zile i-a tentat pe cei doi cu o colaborare, acum scoate artileria și le face o ofertă de nerefuzat pentru niciun român de rând: un miliard de lei, potrivit wowbiz.ro. Acesta a declarat:

„Le fac azi o propunere, fermă, lui Viorel și Vulpiței, să vină, să semneze cu mine și să filmeze cu mine timp de două luni. Le fac contract, le pun un miliard pe masă.

Le dau un miliard de lei, cash, doar să lucreze cu mine, să nu se mai ducă la tv.”

Conform sursei citate, în această afacere se implica inclusiv mama lui Leo de la Strehaia, celebra patroană. Aceasta se declară indignată de acțiunea soției lui Leo care s-ar fi întâlnit cu Viorel zilele trecute pe ascuns mințind că își va controla implanturile la sâni. Aceasta a declarat următoarele:

 „Eu aud tot…Am auzit că Viorel al Vulpița deja vorbesc cu Anca… E frumos așa ceva? Cică a și fost deja, într-o zi, la București.

Anca a zis că se duce la control la silicoane, dar ea s-a întâlnit cu el. A stat cu el în București, a vorbit cu el…”

În aceste condiții, este interesant de urmărit dacă producătorii emisiunii de la Antena 1 vor lua măsuri pentru a-i ține pe ce doi aproape. Dacă le vor oferi o colaborare mai avantajoasă sau nu, vom vedea.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *