Cătălin Moroșanu, gest impresionant pentru tânărul care s-a dus la maternitate călare pe cal pentru a-și vedea soția și bebelușul. Cum i s-a schimbat viața lui Sergiu

Povestea lui Sergiu a impresionat o țară întreagă. Fără să țină cont de faptul că ne aflăm în pandemie de coronavirus și ar putea fi oricând oprit din drum, tânărul a plecat de acasă călare pe cal pentru a merge la maternitate să-i ducă de mâncare soției lui care abia născuse. Iată ce gest de solidaritate a făcut Cătălin Moroșanu pentru bărbat!

Sergiu a devenit cunoscut în mediul virtual după ce un trecător l-a surprins călare pe cal, în drumul său către maternitate pentru a-și vizita nevasta și copilul nou-născut. Deși a fost oprit de mai mult ori de polițiști, având în vedere pandemia de COVID-19, tânărul a dat dovadă de mult curaj și a reușit să-și ducă misiunea la bun sfârșit.

Tânărul în vârstă de 22 de ani este de loc din Răducăneni, însă trăiește împreună cu familia lui la marginea orașului Iași. Pe lângă copilul nou-născut, Sergiu mai are încă două fetițe. Potrivit spuselor sale, bărbatul are o viață modestă, câștigând doar 30 de lei pe zi. El și familia lui locuiesc într-o casă ce măsoară câțiva metri pătrați, cu o singură cameră, însă pe care nu o poate termina din cauza neajunsurilor.

După ce a aflat de povestea lui, Cătălin Moroșanu a fost foarte impresionat de viața lui Sergiu. Așadar, în semn de solidaritate, cunoscutul luptător i-a vizitat acasă și le-a cumpărat de mâncare.

Dovada sa de altruism nu s-a oprit aici, căci acesta are în plan să inițieze o campanie prin care să-i îndeplinească cel mai mare vis lui Sergiu, acela de a avea o locuință. Prin această campanie, Cătălin Moroșanu vrea să-i cumpere o casă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *