Cătălin Moroșanu îi pune la zid pe medicii din Suceava. „Să nu-i mai considerăm niște eroi”

Cătălin Moroșanu și-a exprimat opinia în legătură cu probelemele apărute la Spitalul Județean Suceava, unde aproape 100 de

cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. În postarea sa de pe Facebook, luptătorul îi pune la zid pe medicii din Suceava, considerându-i principalii vinovați pentru situația creată.

Cătălin Moroșanu îi pune la zid pe medicii din Suceava. „Să nu-i mai considerăm niște eroi”

Luptătorul este de părere că principalii vinovați pentru situația creată la Suceava sunt medicii, care ar fi tratat bolnavi de coronavirus în cabinetele particulare iar, mai apoi, au intrat în contact cu alți colegi de la Spitalul Clinic Județean.

Situația de la Spitalul Județean Suceava a fost creată de medici! Mulți dintre ei au cabinete particulare și au

tratat pacienți care aveau coronavirus! Apoi au venit la Spitalul Județean și au infectat pe toți colegii de muncă! Spitalul luase toate măsurile de protecție, dar medicii sunt principalii vinovați!

Colac peste pupăză, majoritatea medicilor și-au luat concediu medical și au tratament preferențial față de oamenii de rând! Sunt pacienți care stau câte 30 la o singura toaletă!

Au dat bir cu fugiții și au lăsat Spitalul fără personal medical, situația este foarte gravă! Să nu-i mai considerăm eroi pe niște oameni care nici măcar nu au mustrări de conștiință, singurii care au mai rămas sunt infirmierii, asistenții medicali și o parte din personalul medical.

Suceava trebuie închisă! Cine îi aprovizionează pe cei din carantină la domiciliu? Vă spun eu: NIMENI!

Băieții din înalta societate stau singuri în rezerve, iar românul de rând stă înghesuit în paturi claie peste grămadă! Cazurile sunt mult mai multe decât spune media, dar domnul fost ministru

Costache s-a gândit să testeze prima data Bucureștiul! Stați în casă dragi români, nu e de joacă! Dacă guvernul nu cumpără testere pentru toată populația, riscăm să murim pe capete! O să revin cu noi informații”, a fost mesajul lui Cătălin Moroșanu pe Facebook.

Moroșanu s-a remarcat și în politică

În urma alegerilor locale din 2012 a devenit consilier județean în Iași, fiind ales pe listele PDL, iar în 2013 a fost desemnat șeful organizației de tineret a filialei județene a PDL Iași.

În iunie 2016 a obținut un nou mandat de consilier județean, de această dată din postura de membru al PNL și a devenit prim-vicepreședintele Tineretului Național Liberal.

În toamna aceluiași an își depune candidatura pentru a intra pe listele pentru parlamentare ale PNL, dar în urma alcătuirii listelor pentru parlamentare acesta s-a declat „dezamăgit și mâhnit de partid și de actuala conducere centrală” și și-a dat demisia din funcțiile deținute în partid și și-a retras candidatura pentru parlamentare. În motivarea deciziei a argumentat că „schimbarea clasei politice este o iluzie deșartă”, dar a rămas alături de organizația de tineret.sursa:playtech

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.