Cătălin Moroșanu, tată pentru a doua oară. “Se schimbă total viața!”

Cătălin Moroșanu are o căsnicie de 18 ani, iar lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Sportivul și soția sa se iubesc exact ca la început și, chiar dacă viața le-a mai pus și piedici, cei doi nu au renunțat și au mers înainte tot împreună.

Acum, după ani de carieră, după ce a ajuns în topuri, a devenit celebru și a luat medalii după medalii, Moro, care este deja tată de fată, a dezvăluit că își mai dorește un copil.

Atât el, cât și frumoasa sa soție sunt hotărâți să devină pentru a doua oară părinți, asta înainte de a îmbătrâni, după cum spune chiar sportivul.

Invitat în emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Cătălin Moroșanu a dezvăluit faptul că lucrează ca ”barza” să revină în familia lor.

”Când îmi iau fata în brațe este cel mai frumos moment din viața mea, este o realizarea foarte mare. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp și de copii, că oricine poate face copii, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top. Acum, la vârsta de 35 de ani, văd cât de important este copilul. Am avut și glorie, sunt și în top, dar am și un copil. Când ai un copil, se schimbă total viața. Acum ne mai dorim un copil și acum trebuie să mai facem, cât mai putem. Ne mai dorim un frățior sau o surioară pentru fata mea, nu are importanță ce e, doar să fie sănătos”, a spus Cătălin Moroșanu la Antena Stars.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.