Caz șocant în familia lui Petre Roman. A fost descoperit mort în casă

Descoperire șocantă în casa unei rude de a lui Petre Roman, din partea soției sale, Silvia Chifiriuc. Un văr de-al acesteia a fost găsit fără viață în locuința sa din Botoșani.

Este vorba despre un bărbat care ar fi fost decedat de mai multe zile. Cadavrul era în stare degradantă, mai ales după ce a fost mușcat de șobolani.

Caz șocant în familia extinsă a lui Petre Roman

Vărul soției lui Petre Roman a fost descoperit fără viață în locuința sa din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, din județul Botoșani. Potrivit presei locale, o vecină de-a bărbatului a dat alerta. Ea s-a îngrijorat că bărbatul nu mai ieșise din casă de o săptămână și se temea pentru ce era mai rău.

Înainte de a suna la Poliție, a mers la casa vecinului și i-a bătut în ușă. Aceasta era încuiată prin interior, iar femeia s-a panicat și pentru că a simțit un miros înțepător care venea dinspre ușă.

Din păcate, inevitabilul s-a produs, iar polițiștii sosiți la fața locului au descoperit că bărbatul era decedat. A fost găsit pe podeaua dormitorului. Un echipaj de la Ambulanță, chemat la fața locului, a constatat, în urma examinării, că anumite porțiuni din membrele bărbatului, dar și de pe cap, erau mușcate de șobolani.

Potrivit vecinilor, bărbatul decedat era un văr îndepărtat cu Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei.

„În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Silvia Chifiriuc, mai tânăra soție a lui Petre Roman, este de loc din Săveni, județul Botoșani și a vorbit mereu cu drag despre originile ei. Cântăreața locuiește de mai mulți ani în București, alături de fostul premier al României, și copilul lor. Cei doi sunt împreună de 11 ani.

Admin