Caz șocant. O fostă gimnastă și-a aruncat bebelușul la gunoi

O fostă gimnastă și-a aruncat bebelușul în tomberonul de gunoi, lăsându-l să moară. Aceasta abia ce îl adusese pe lume, iar înainte de a decurge la acest gest șocant, femeia i-a scris tatălui copilului că nu și-l dorește.

Femeia care a comis teribila crimă este o fostă gimnastă din Brazilia, pe nume Ana Carolina Moraes da Silva.

Tânăra în vârstă de 29 de ani, i-a trimis partenerului său mesaje că nu vrea ”o altă gură de hrănit”, apoi a decurs la gestul incredibil, în urma căruia bebelușul s-a stins din viață. Așdar, fosta gimnastă și fostul ei partener, Guilherme Bronhara Martinez Garcia, sunt trimiși acum în judecată pentru crimă.

Tânăra a învelit bebelușul în ziare și l-a pus într-un sac de gunoi

Trupul fetiței a fost găsit în interiorul unui container pentru deșeuri din fața clădirii în care locuia cuplul de la vremea aceea, la scurt timp după ce a avut loc crima. Corpul era învelit în ziare și pus într-un sac de gunoi negru, închis cu un elastic de păr.

Bebelușul a fost ucis la doar câteva ore de la naștere

Potrivit poliției, bebelușul a fost ucis la doar câteva ore după naștere. Medicii legiști au dat cauza morții ca fiind căderea de la etajul al șaselea, dat fiind că micuța arăta semne de traumatism cranian.

Garcia, care locuia cu Silva, este acuzat că a ajutat-o să se ascundă de justiție, întrucât el le-a spus polițiștilor că partenera sa și fiica ei de trei ani se aflau în altă localitate la acea vreme.

Mesajele WhatsApp vizualizate de anchetatori au arătat cum el era nemulțumit de fiica ei și nu dorea ”o altă gură de hrănit”. Mesajele ulterioare trimise de Garcia către Silva arătau: ”Ai ucis-o pe fiica mea”, urmată de ”Scapă de ea”. Ulterior, Silva a fost acuzată de omucidere și ascunderea cadavrului, după ce ar fi fost motivată și de propria sa nemulțumire față de copil.

Fosta gimnastă riscă 30 de ani de închisoare

Dacă va fi găsită vinovată, ar putea fi condamnată la 30 de ani de închisoare. Cu toate acestea, avocata lui Silva, Leticia Giribelo Gomes do Nascimento, a depus o serie de plângeri cu privire la sănătatea mintală a clientei sale. Ea a argumentat că au durat 98 de zile de la nașterea bebelușului până când mama a fost supusă unui test psihiatric, în ciuda faptului că a avut episoade depresive înainte de sarcină.

Admin