Ce a facut Elena Ionescu cu banii pe care i-a castigat la Survivor Romania

Elena Ionescu a castigat prima editie Survivor Romania si a intrat in posesia marelui premiu: 250.000 de lei. La doar cateva zile dupa terminarea concursului, cantareata ar fi inceput sa cheltuiasca banii.

Elena Ionescu a fost surpriza concursului Survivor Romania de la la Kanal D. Putina lume se astepta ca ea sa castige, dar pana la urma s-a dovedit a fi puternica si i-a cucerit pe romani.

Potrivit wowbiz.ro, Elena Ionescu a inceput sa cheltuiasca cei 250.000 de lei castigati in cadrul show-ului televizat, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa treaca pragul unui medic estetician din Bucuresti.

Totul a iesit la iveala pe un grup de Facebook, acolo unde fanii Elenei Ionescu s-au aratat dezamagiti de faptul ca si-a marit buzele, pentru ca ea s-ar fi plans in cadrul concursului ca sta cu chirie si ii este greu sa fie o mama singura

Elena Ionescu s-a gandit sa investeasca o parte din banii castigati la Survivor Romania in ea, avand in vedere ca a stat atat de mult timp departe de civilizatie.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *