Ce a reusit sa faca Vulpita pentru Antena 1.

Vulpita, vedeta Antenei 1, a reusit sa aduca cifre record pentru acest post. Multi au ramas socati dupa ce a facut in editiile anterioare ale emisiuni Acces Direct. Ce suma a reusit sa incaseze Antena 1 dupa urma acesteia?

Asa zisa telenovela, creata de Antena 1, in cadrul emisiuni Acces Direct, a ajuns sa se bata cu celebra emisiune de pe Pro Tv, Romanii au talent. Audienta pe care a ajuns sa o faca Antena 1 este una record, privind si sumele uriase pe care le-a adus, potrivit paginamedia.ro. Cifrele pe care le-a avut Acces Direct in ultima vreme sunt mai mari si decat a unor emisiuni prime-time, luand in considerare faptul ca se difuzeaza dupa-amiaza.

In clasament Antena 1 s-a incadrat pe locul doi, Acces Direct fiind cea mai urmarita emisiune. Aceasta s-a apropiat de aproape doua sute de mii de telespectatori. Vulpita a adus si o amenda uriasa de la CNA pentru antena, respectiv 100.000 de lei, pentru discutiile cu limbaj licentios, tinand cont de ora difuzarii. Membrul Dorina Rusu din cadrul CNA, a precizat ca a fost un „spectacol al degradarii umane”. Cu toate astea, un calcul facut de sursa precizata mai sus, arata ca audientele uriase au adus antenei cateva sute de mii de euro. Acesti bani au fost doar din reclamele difuzate in pauzele emisiunii.

Una dintre emisiunile costisitoare ale Antenei 1 este Aia Express. Productia este facuta de Mona Segall, filmata in Filipine si Taiwan. Cu toate astea, emisiunea a adus Antena 1 pe primul loc, trei zile din sapte. Kanal D ii ajunge din urma cu emisiunea difuzata in prime-time, Survivor Romania. Aceasta se difuzeaza patru zile pe saptamana, avand o medie de 1,1 de milioane de spectatori.

Noua grila din cadrul Pro Tv, Imperiul leilor, a obtinut in doar trei editii o medie cu peste un milion de persoane. Romanii au talent a depasit media de 1,4 milioane de telespectatori in prima editie, conform calcului pe mediul urban. Acces Direct a facut si el fata cu aproape 800.000 de privitori. Asadar, emisiunea a depasit show-ul prezentat de Cabral, Ce spun Romanii, care are o medie de 640.000 de spectatori. Imperiul leilor pare a avea succes, datorita faptului ca pana acum a adus deja 620.000 de telespectatori.

sursa: playtech.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *