Ce avere URIASA are Petre Roman. Fostul premier al României își permite să-și țină soția tinerică în puf. Sumele imense pe care le incaseaza lunar de la stat

Petre Roman duce o viață de boier! Deși are 74 de ani, fostul premier al României îi face toate poftele soției, Silvia Chifiriuc.

Veniturile lui Petre Roman sunt destul de ridicate, lucru care îi permite solistei să fie mereu în pas cu moda.

Politicianul o duce foarte bine la capitolul finanțe. În vreme ce majoritatea bătrânilor se plâng de pensii mici, Petre Roman încasează două pensii. Una pentru activitatea în câmpul muncii, pentru care în 2019 a primit 65.000 de lei, iar a doua pentru indemnizaţia de vârstă pentru mandatele de parlamentar, în valoare de aproape 10.000 de lei lunar.

Petre Roman duce o viață de lux

În plus, dacă va ocupa un loc eligibil din partea PSD pe lista de consilieri generali la Primăria Capitalei, Petre Roman va primi încă o indemnizație lunară.

Conform Impact.ro, din declarația de avere a lui Petre Roman reiese că are bijuterii de 15.000 de euro, tablouri de 25.000 de euro şi alte obiecte de artă de 25.000 de euro. Mai mult de atât, de 10 ani deține o o casă în Voluntari, de 202 mp, un teren în Constanţa, de 1.000 mp, dar şi trei maşini: o Honda și o Lancia din 2006, precum și un Land Rover din 2011.

Petre Roman, fericit lângă soția tinerică

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *