Ce meserie are, de fapt, la bază Mirela Vaida! Prezentatoarea de la Acces Direct s-a pregătit pentru cu totul alt domeniu

Toată lumea o știe pe Mirela Vaida drept prezentatoarea de la Acces Direct, însă vedeta s-a pregătit pentru cu totul alt domeniu în anii săi de studiu. Ce meserie are la bază, de fapt, moderatoarea TV de la Antena 1.

Mirela Vaida a ales calea televiziunii în urmă cu mai mulți ani, iar în prezent vedeta se află la cârma show-ului zilnic Acces Direct de la Antena 1.

Chiar dacă acum e văzută zilnic pe micile ecrane de către sute de mii de telespectatori, vedete de la Antena 1 s-a pregătit pentru cu totul altă meserie, însă niciodată nu te-ai fi gândit care este ea de fapt.

Ce meserie are, de fapt, la bază Mirela Vaida de la Acces Direct

Prezentatoarea TV a terminat la Iași un liceu de informatică, iar ea are o diplomă de programator în acest domeniu, însă ulterior a optat din nou pentru o altă ramură de studii.

Aceasta a mers la Facultatea de Drept, acolo unde a terminat specializarea Relații Internaționale, dar și un master în Drept Comunicar.

Pentru că pasiunea pentru televiziune a apărut, Mirela Vaida a decis că trebuie să aibă și studii în acest domeniu, motiv pentru care a mai optat pentru încă un master, de data aceasta unul în Comunicare și Relații Publice pe care l-a terminat la Univeristatea din București.

Deși are la bază mai multe studii care ar fi putut să o ducă spre alte meserii, vedeta a ales televiziunea, iar astăzi se poate bucura de un real succes în România.

Totodată, Mirela Vaida este angajată ca și solistă a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din București, iar de-a lungul timpului a fost implicată în diverse spectacole.

Mai mult de atât, vedeta a apărut în numeroase proiecte TV, iar cel în care s-a făcut remarcată până când a ajuns în fotoliul de la Acces Direct a fost rolul de moderator al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”

Mirela Vaida, atacată la Acces Direct în transmisiune live

În urmă cu doar două zile, în timp ce Mirela Vaida prezenta subiectele zilei la Acces Direct, în platoul emisiunii a pătruns o femeie necunoscută cu o piatră de mai multe kilograme pe care a aruncat-o spre vedetă în transmisiune LIVE.

Aceasta a intrat în platou complet dezbrăcată, iar viața Mirelei Vaida a fost pusă în pericol. Pentru vedetă a fost un șoc imens, iar aceasta a avut nevoie de mai multe minute până a-și putea reveni după incidentul grav.

Admin