Chef celebru, bătut cu bestialitate într-un local! Acum se zbate între viață și moarte! Cum a reacționat Florin Dumitrescu?

Adrian Pop, celebru chef din Cluj, bătut și băgat în spital sâmbătă noaptea. Detalii șocante.

Un celebru chef din Cluj a fost bătut cu bestialitate la o petrecere organizată de ziua unui polițist. Deși la eveniment au luat parte mai mulți oameni ai legii, Adrian Pop, căci despre el este vorba, nu a reușit să scape din mâinile individului care l-a agresat până l-a băgat în comă.

În aceste momente, starea lui este foarte gravă, șansele de supraviețuire fiind minime. 

Chef din Cluj, bătut cu bestialitate

Adrian a fost preluat de la petrecere de un echipaj de Terapie Intensivă și dus de urgență la UPU Cluj, iar de acolo direct la Spitalul de Neurochirurgie. Incidentul violent a avut loc sâmbătă seara, când chef-ul a pornit împreună cu mai mulți prieteni, dintre care un polițist care își sărăborea ziua de naștere, spre un local.

Ulterior, bărbații au plecat în comuna Suatu, pentru a continua petrecerea, iar mai apoi s-au întors în Apahida, unde se aflau la începutul serii. 

La un moment dat, Adrian Pop a fost văzut ieșind afară însoțit de un bărbat, iar de acolo nimeni nu își explică de la ce a pornit totul.

Cert este că bucătarul a fost băgat în spital în urma bătăilor încasate.

Era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare. Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă.

El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta”, a declarat o sursă pentru EVZ.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. În referire la desfășurarea evenimentului privat, împrejurare prin care s-ar fi încălcat interdicțiile impuse în perioada stării de urgență și la care ar fi participat doi polițisti clujeni, precizăm că la data de 10 martie a.c., conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări”, a transmis IPJ Cluj.

Florin Dumitrescu a reacționat la auzul veștii

Chef Florin Dumitrescu a reacționat imediat cum a auzit teribila veste. Acesta face un apel pe contul său de socializare, cu privire la cazul lui Adrian Pop.

„Facem un apel către toți membrii ANBCT România, dar și către toată comunitatea culinară din România, să fie alături de familia colegului nostru în aceste momente extrem de dificile și vă invităm să donați orice sumă de bani. Vom face o solicitare oficială adresată organelor de cercetare penală cu privire la derularea cercetărilor. Comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate și nu va fi mușamalizată. Vinovații vor fi trași la răspundere pentru faptele lor.”, este mesajul postat de Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Admin