Cine este Aura Marcu Golden Buzz Românii au talent 13 martie 2020

Aura Marcu a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a auzit-o cântând dumnezeiește pe scena Românii au talent. Aura Marcu are 38 de ani și lucreaza ca însoțitor de zbor la Blue Air.

Godel Buzz Aura Marcu

UPDATE 13 martie 2020, ora 22:48 – Aura Marcu a avut două mari vise, cel de a cânta și de a devenit însoțitor de zbor. Acum lucrează ca stewardesă la Blue Air. Și asteaptă cu emoții decizia juriului.

S-au dat 7 Golden Buzz-uri

Iata care sunt numerele care au primit golden buzz in sezonul 10. Aura  Marcu, astăzi, 13 martie 2020.

Până acum s-au acordat 6 golden buzz, ultimul fiind acordat de Andra pentru Mihai Țigaret, un copil de 15 ani care este un pianist celebru deja. Al cincilea Golden Buzz. Daria Călugăru i-a lăsat cu gura căscată pe Smiley și Pavel Bartoș. Al patrulea GOLDEN BUZZ: Florin Călinescu, impresionat de mecanicul auto Radu Pălăniță.

Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu, înainte de a apăsa Golden Buzz, vineri seara, la Românii au talent.

Al patrulea Golden Buzz a fost primit de Theodor Marcu, puștiul de 6 ani care a reușit să ducă la capăt calcule matematice complexe în timp ce spunea și prenumele unor compozitori europeni de muzică clasică, l-a convins pe Andi Moisescu să-și ofere și cel de-al doilea golden buzz: „E de pe altă planetă. E ceva ce doar el înțelege”.

Românii au talent poate fi urmărit online sub format live stream

Cea mai populară emisiune de divertisment, „Românii au talent”, a ajuns la sezonul 10 și poate fi urmărită și online sub format live stream pe site-ul www.protvplus.ro. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont gratuit. Dacă sunteți abonati Digi, puteti urmări live Românii au talent pe site-ul digionline.ro. Abonații UPC Vodafone au la dispoziție platforma Horizon GO, iar cei de la Orange, Orange TV.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.